ΑΘΜΑΡ

ΤΗΝΟΣ (ΠΥΡΓΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ένα όνομα εμπνευσμένο αληθινά από την Φύση ! Το θυμάρι γνωστό και ως αθμάρ στην τοπική διάλεκτο είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε όλο το νησί ! Για εμάς  , εξυπηρετεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις παραδόσεις του τόπου αυτού και τις τωρινές τάσεις . Μας οδηγεί στην δημιουργία ποτών και φαγητών βασισμένων σε ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΝΟΥ παρουσιασμένα σε μια μοντέρνα εκδοχή.
Καθώς Περπατάς στα στενά δρομάκια του Πύργου θα αντιληφθείς την επικράτηση του Μαρμάρου ολόγυρα σου και Αυτόματα θα μεταφερθείς σε μια άλλη εποχή . Στη κεντρική πλατεία δεσπόζει ο γέρικος πλάτανος σε ένα σημείο απαράμιλλης κυκλαδίτικης ομορφιάς , το οποίο σε ταξιδεύει στο χρόνο και σε κάνει να νιώσεις την αγνή Τηνιακή φιλοξενία ! Το Αθμάρ ιδανικά τοποθετείτε στο πάνω μέρος , προσφέροντας μια μοναδική θέα της πλατείας και του πλατάνου . Είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αν αναζητάτε να ανακαλύψετε την τοπική γαστρονομία και κουλτούρα.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ! ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΡΓΟΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ – Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ!
 
  Επωνυμία:
ΑΘΜΑΡ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΙΤΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΡΙΤΟΣ
  Διεύθυνση
ΠΥΡΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΠΥΡΓΟΣ)
  Τηλέφωνο
6936621441
  Κινητό Τηλέφωνο
6936621441
  E-mail
info@athmar.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.