Ο ΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΝΟΣ (ΚΑΡΔΙΑΝΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το εστιατόριο «Ο Ντίνος» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αποτελεί τη συνέχεια του οράματος του πατέρα μου Ντίνου Βαμβακάρη. Θεμέλιοι λίθοι και κινητήριος δύναμη του 6ετούς κοπιαστικού οικοδομήματός μου, υπήρξαν και υπάρχουν η σύζυγός μου και οι δυο γιοι μας Ντίνος και Χρήστος. Κοινός τόπος όλων το καλό φαγητό και η ευχαρίστηση του να γνωρίζουμε συνεχώς καινούριους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραζόμαστε γευστικές εμπειρίες και θα είμαστε συνεπιβάτες σ’ ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι στις ατελείωτες θάλασσες γεύσεων της Τήνου μας.

Όποιος μπει στο καράβι μας αμέσως θα αντιληφθεί πως δε χωράνε φιοριτούρες μιας κι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα… Τι πιο όμορφο λοιπόν από ένα ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο, παρέα με αγαπημένους ανθρώπους κι ένα νόστιμο πιάτο φαί;

Σε κάθε μακρινό ταξίδι όμως χρειάζονται και οι κατάλληλες προμήθειες! Η μητέρα μου από την οποία δέχτηκα τα πρώτα γαστρονομικά μου ερεθίσματα, με έμαθε πως το μυστικό της γεύσης βρίσκεται –πέρα από την αγάπη και το μεράκι για το μαγείρεμα- στις πρώτες ύλες. Για να μπορέσω λοιπόν να μεταφέρω πιστότερα τις παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις του τόπου μου χρησιμοποιώ, σχεδόν εξολοκλήρου, προϊόντα της γης και της θάλασσας του τόπου μου, συνεργαζόμενος με καλλιεργητές, κτηνοτρόφους και ψαράδες της Τήνου, τους οποίους αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θεωρώ τόσο πρεσβευτές της τοπικής γευστικής εμπειρίας και κουλτούρας του τόπου, όσο και συνταξιδιώτες μου στο γευστικό περίπλου του νησιού μας.

Η μπουκαπόρτα άνοιξε, το πλήρωμα σήκωσε πανιά και σας περιμένει . Καλό μας ταξίδι! Με τιμή, Αντώνης Βαμβακάρης

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
Ο ΝΤΙΝΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  Διεύθυνση
ΣΟΥΡΟΥΔΙΑ ΟΡΜΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΚΑΡΔΙΑΝΗ)
  Τηλέφωνο
2283031673
  Κινητό Τηλέφωνο
6977233790
  E-mail
antwnis.va@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.