Τα Σκαλάκια τα ανοίξαμε για να διατηρήσουμε την παράδοση της Ανδριώτικης κουζίνας, με ντόπια υλικά να φτιάχνεται απλό σπιτικό φαγητό.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ: Η Χαρίκλεια Δανιόλου, που επί 15 ολόκληρα χρόνια υπήρξε μαγείρισσα στα καλοκαιρινά και όχι μόνο τραπέζια των Ανδριωτών
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ: κόκορας κρασάτος, ρύζι με κιμά, φουρτάλια, πατατοκεφτέδες, αρνάκι λεμονάτο, ντολμαδάκια γιαλαντζί και με κολοκυθανθούς.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ: Κυρίως από τοπικούς μπαξέδες ζαρζαβατικά σαλάτες, ντόπια τυριά και κρέατα, ανδριώτικο λάδι και βούτυρο.
ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ: Το μεράκι για τη παράδοση
ΤΥΠΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: παραδοσιακή
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.