ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ

ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το Μελίσσι Delicatessen

 

Το μικρό παραδοσιακό οικογενειακό μελισσοκομείο στην Αλησφακοπή της νότιας Πάρου, και ο μελισσοκόμος γιος, έγιναν η αφορμή για έναν ιδιαίτερο μοντέρνο χώρο κυκλαδικών γεύσεων "Το Μελίσσι Delicatessen" στον περιφερειακό της Νάουσας. 

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη προσπάθεια υπογράμμισης της παριανής γαστρονομίας, αλλά και συλλογής κυκλαδικών κρασιών, τυριών, αλλαντικών, ζυμαρικών και γλυκών από όλο το Αιγαίο. Κέντρο της φροντίδας του, οι γαστρονομικοί θησαυροί του νησιού.

 

Στην κάβα του, θα βρείτε κρασιά των ντόπιων οινοποιών  Μανώλη και  Γιώργου Μωραϊτη αλλά και της οινοποιίας Λουρίδη. Κάποια όμως εκλεκτά κρασιά από τη Σίκινο (Μάναλης), κάποια λιαστά της Λήμνου, ή το Γλυκό Σαμιώτικο του ΕΟΣ Σάμου, δεν μπορεί παρά να βρίσκονται στα ράφια του, μαζί με το "Μαυροπέτρια", το οικογενειακό κρασί του κτήματος  σε 200 αριθμημένες φιάλες.  

 

Το Μελίσσι ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για να βρει τα καλύτερα ζυμαρικά από τους Μολάους της Λακωνίας, τα καλύτερα Μυτιληνιά σαπούνια ωρίμανσης, τις πιο ιδιότροπες κρητικές μουστάρδες, χιώτικα φιλέτα σαλιγκαριού με μαστίχα, ή αρωματισμένα ελαιόλαδα από τη Ζάκυνθο. 

Το μεγάλο του καμάρι όμως είναι η κάβα μελιού όπου εκτίθενται τα μέλια του οικογενειακού μελισσοκομείου, αλλά και μια σπάνια ποικιλία νομαδικής αιγαιοπελαγίτικης μελισσοκομίας, μέλι με σοκολάτα, με κανέλα, με γύρη και βασιλικό πολτό (superfood), μέλι κουμαριάς, καστανιάς, ερείκης, φασκόμηλου και μια σπάνια λευκή βραβευμένη κρέμα μελιού.

Από το ίδιο μελισσοκομείο δημιουργήθηκαν πριν από 5 χρόνια και τα Pure Products. Tα καλλυντικά από μέλι στα οποία  η ιδιοκτήτρια Μάρω Βούλγαρη επένδυσε πολλών ετών έρευνα και αγάπη για τη φυσική ομορφιά που στηρίζεται στο μέλι, την πρόπολη το φυσικό κερί και το βασιλικό πολτό.

Στα ράφια του συγκεντρώνει επίσης  με πολλή υπερηφάνεια, προϊόντα που δημιουργούν αποκλειστικά γι αυτό οι γυναικείοι συνεταιρισμοί του νησιού όπως pesto κάππαρης (με παλιά ιταλική συνταγή), αρωματικό κρασί νάμα, μαρμελάδα και χυμό μάνγκο (παριανή πρότυπη καλλιέργεια), πάστα ελιάς, καπαρόφυλλα, αρωματισμένα λάδια και ξίδια.   

Τέλος, από τη γειτονική Νάξο, το μελίσσι φέρνει την θεραπευτική κρέμα Αλόης Aloven προϊόν 6 καλλιεργητών, και τις μαρμελάδες λαχανικών από το το Μελίμηλον.

 

Το Μελίσσι Delicatessen, Πάρος, Περιφερειακός Νάουσας, 22840 55377.   

  Επωνυμία:
ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ - ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
  Διεύθυνση
ΝΑΟΥΣΑ
  Τ.Κ.
84401
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)
  Τηλέφωνο
2284055377
  Κινητό Τηλέφωνο
6942407535
  E-mail
maro_voulgari@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.