ΑΕΡΗΔΕΣ

ΣΙΦΝΟΣ (ΒΑΘΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στο Βαθύ της Σίφνου, σ' ένα χαρακτηρισμένο παραδοσιακό οικισμό από τη δεκαετία του 80, τόπο αγγειοπλαστών και ψαράδων, χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα προκειμένου να εξυπηρετεί τις εμπορικές και οικονομικές δραστηριότητες μιας άλλης εποχής, βρίσκονται οι ΑΕΡΗΔΕΣ.

Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα τριών δωματίων, με κοινόχρηστη κουζίνα το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα, σε μια μεγάλη, αμμώδη και καταγάλανη παράλια.

Ένα πρώην "σύρμα" (γκαράζ φύλαξης ξύλινων σκαφών), το οποίο με μεράκι ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε φιλόξενα δωμάτια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών του.

Οι ιδιοκτήτες του, δυο νέοι άνθρωποι οι οποίοι εγκατέλειψαν την πόλη και εγκαταστάθηκαν μόνιμα σ' αυτό τον τόπο περιμένουν να σας καλωσορίσουν...

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Αριθμός Δωματίων (3)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Ντουζιέρα
  Επωνυμία:
ΑΕΡΗΔΕΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
  Διεύθυνση
ΒΑΘΥ
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΒΑΘΥ)
  Τηλέφωνο
2284036093
  Κινητό Τηλέφωνο
6977766930
  E-mail
aerides-sifnos@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.