Γραφική ταβερνούλα, πάνω στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, ακριβώς εκεί όπου σκάει το κύμα.
Η ελληνική κουζίνα έχει την τιμητική της, με το αρνί γιουβέτσι, το κουνέλι στιφάδο και το μοσχαράκι στο πήλινο να γίνονται καθημερινά ανάρπαστα. Από τον κατάλογο δεν λείπουν τα ψητά στη σχάρα, τα ψάρια και τα ζυμαρικά με φρέσκα θαλασσινά.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.