ΠΡΟΒΑΛΜΑ STUDIOS

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΕΡΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κατηφορίζοντας το Αιγαίο, εκεί λίγο πριν τελειώσουν οι τόσο ξεχωριστές Κυκλάδες, συναντάται η Σιδηρά Κυρία, η Φολέγανδρος.

Οι πανέμορφες παραλίες της και οι απόκρημνες πλαγιές,  αλλά και οι περίφημες ξερολιθιές, ίσως οι ομορφότερες στο Αιγαίο συνθέτουν ένα τοπίο άγριας, απαράμιλλης ομορφιάς. Ακριβώς στο κέντρο του νησιού, στην αρχή της Άνω Μεριάς, βρίσκεται το συγκρότημά μας.

Πλήρως εντεταγμένο στον τοπικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα και χτισμένο με πολύ μεράκι το καθιστούν ιδανικό για κάποιον που επιλέγει τη Φολέγανδρο με σκοπό την ηρεμία και  την χαλάρωση.

Η θέση του δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει μοναδική θέα του νησιού, του ουρανού και της θάλασσας βοηθώντας τον έτσι να ανακαλύψει τι καθιστά τη Φολέγανδρο τόσο ιδιαίτερη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης
Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Χρηματοκιβώτιο
Μπαλκόνι ή Βεράντα
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι
  Επωνυμία:
ΠΡΟΒΑΛΜΑ STUDIOS - ΓΕΡΑΡΔΗΣ Ι. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΡΑΡΔΗΣ
  Διεύθυνση
ΑΝΩ ΜΕΡΙΑ
  Τ.Κ.
84011
  Πόλη
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΕΡΙΑ)
  Τηλέφωνο
2286041132
  Κινητό Τηλέφωνο
6944813220
  E-mail
info@provalma.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.