ΑΚΤΑΙΟΝ

ΝΑΞΟΣ (ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μια ιστορία γεμάτη γλύκα!

Η ιστορία του ΑΚΤΑΙΟΝ ξεκινάει το 1954 όταν ο παππούς Νικολής ήρθε από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας, κουβαλώντας στις αποσκευές του και τις μοναδικές παραδοσιακές συνταγές της Ανατολής, γεμάτες αρώματα και μπαχάρια. Έτσι ξεκίνησε να πλάθεται η πιο γλυκιά ιστορία που θα γινόταν ένα κομμάτι κληρονομιάς για όλες τις επόμενες γενιές.

Και οι επόμενες γενιές, στο πρόσωπο του Νίκου και της Παναγιώτας Φραγκίσκου, φρόντισαν να συνεχίσουν αλλά και να εμπλουτίσουν τις παραδοσιακές συνταγές, με νέες γεύσεις και επιρροές από την γαλλική τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Αυτοί ήταν και οι άνθρωποι που κατάφεραν να κάνουν το όνομα ΑΚΤΑΙΟΝ συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και των μοναδικών γεύσεων που εδώ και 35 χρόνια αποτελούν το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας. 

Έχοντας μεγαλώσει στον ζαχαρένιο κόσμο του ΑΚΤΑΙΟΝ η Καλίτσα Φραγκίσκου δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα χνάρια της οικογενειακής παράδοσης. Έτσι, μαζί με τον σύζυγό της Σταμάτη Ξενάκη, και με πολύ φροντίδα και συνεχή αναζήτηση νέων συνταγών, έχουν «χτίσει» σήμερα έναν παράδεισο για όσους αναζητούν δημιουργικές προτάσεις και μοναδικές γεύσεις. Μια 
γκαλερί γλυκών με λαχταριστούς πειρασμούς, γεμάτη αρώματα και φαντασία για όσους θέλουν να μυηθούν στην υψηλή τέχνη της ζαχαροπλαστικής. 

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ

Δίπλα σας στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας 

Το ζαχαροπλαστείο ΑΚΤΑΙΟΝ βάζει την πιο γλυκιά πινελιά στις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας, αναλαμβάνοντας να τις κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές. 

Για έναν παραμυθένιο γάμο, μια ονειρεμένη βάπτιση, ένα event γεμάτο γεύσεις ή ένα πάρτυ όλο λιχουδιές , το ΑΚΤΑΙΟΝ είναι εκεί για να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία. 

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί όλα όσα έχετε ονειρευτεί επιλέγοντας μοναδικές τούρτες γάμου, βάπτισης ή γενεθλίων, πάστες, μικρά ατομικά γλυκά, γλυκά ταψιού από φρέσκο βούτυρο, γαλλικά μακαρόν καθώς και αλμυρές γεύσεις που προσφέρει το catering 
του ΑΚΤΑΙΟΝ. 
  Επωνυμία:
ΑΚΤΑΙΟΝ - ΚΑΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΑΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΝΑΞΟΣ (ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ)
  Τηλέφωνο
2285026111
  Κινητό Τηλέφωνο
6974499206
  Fax
2285026055
  E-mail
info@aktaio.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.