ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Όποιος  θέλει να συνδυάσει ένα εξαιρετικά καλαίσθητο περιβάλλον, με μία υψηλής ποιότητας τηνιακή και μεσογειακή κουζίνα, τότε το «Μεταξύ μας» είναι αυτό που ζητάει!

Το καφέ-restaurant «Μεταξύ μας» σας καλωσορίζει στο πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον του και σας προσκαλεί να απολαύσετε τις γαστρονομικές επιλογές του, που θα σας αφήσουν με το στόμα....ανοιχτό!

Το «Μεταξύ μας» λειτουργεί όλη μέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν τον εκλεκτό καφέ του και το απολαυστικό φαγητό του, το μεσημέρι αλλά και το βράδυ, στο γραφικό καλντερίμι της Παλλάδας και στο εξαιρετικά φιλόξενο και ζεστό αίθριο του εστιατορίου, με θέα το λιμάνι...

Μανιτάρια φρικασέ, αρνάκι με κολοκύθι στην κατσαρόλα, αστακογιουβετσαδα και πολλά άλλα ιδιαίτερα εδέσματα καθιστούν το «Μεταξύ μας» μια γευστική αναγκαία στάση.....

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Μεζεδοπωλείο
  Επωνυμία:
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ - ΜΑΡΙΓΩ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑΤΣΙΩΝΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΓΩ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑΤΣΙΩΝΑ
  Διεύθυνση
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283024137, 2283025945
  Κινητό Τηλέφωνο
6972770262
  Fax
2283025945
  E-mail
metaximastinos@yahoo.co.uk
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.