ΑΙΩΝΙΟΝ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κάποιος που έχει γεννηθεί και ζήσει στην Τήνο όπως εγώ, δεν θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο το τοπίο του νησιού. Οι περιστεριώνες, τα ξωκκλήσια, οι ξερολιθιές, το ξανθό τοπίο του καλοκαιριού και ακόμη περισσότερο το μωβ χαρακτηριστικό χρώμα του θυμαριού σ’ ολόκληρες πλαγιές.

   Η έλλειψη νερού στο νησί βοήθησε τα φρύγανα να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του. Εντυπωσιακότερο όλων το θυμάρι, στολίδι του καλοκαιριού και διακαής πόθος των μελισσών, που από τα χαράματα έως και μετά τη δύση του ηλίου δεν αφήνουν λεπτό να πάει χαμένο, ξεζουμίζοντάς το κυριολεκτικά!

   Παίρνοντας τη σκυτάλη της συλλογής από τα μελισσάκια μου, προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου να σας μεταφέρω σ’ ένα μικρό βάζο με μέλι όλο το άρωμα του νησιού μου και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του καταπληκτικού προϊόντος.

Το 2004 έχοντας ακούσει και διαβάσει κάποια πράγματα για το θαυμαστό κόσμο των μελισσών, αποφάσισα ν’ αγοράσω τέσσερις κυψέλες και ν’ ανακαλύψω αυτόν τον καινούργιο για μένα κόσμο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχα μαγευτεί απ’ όλα αυτά που διαπίστωνα και αποφάσισα να τις πολλαπλασιάσω σταδιακά, χρόνο με το χρόνο.

   Σήμερα -πιστός στη βαθιά ριζωμένη αντίληψή μου- ότι ένα ποιοτικό προϊόν απαιτεί πάντα κόπο και προσοχή, συντηρώ τις κυψέλες μου χωρίς κανενός είδους φάρμακο. Έτσι το εξαίρετο τηνιακό θυμαρίσιο μέλι που παράγεται από μένα είναι ουσιαστικά βιολογικό προϊόν.

   Οι κυψέλες μου βρίσκονται όπου υπάρχει θυμάρι στο νησί και μετά τον τρύγο του θυμαριού μεταφέρονται στα ρείκια.

   Πρόθεσή μου είναι να διατηρήσω τα υψηλά επίπεδα θυμαριού στο προϊόν μου και να το προσφέρω σε όσους γνωρίζουν, ότι το μέλι δεν είναι μόνο ένα ωραίο δώρο, αλλά κυρίως το φάρμακο για τον οργανισμό μας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

   Το βασικό προϊόν της παραγωγής μου είναι το θυμαρίσιο μέλι, το οποίο συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα του κιλού και του μισού κιλού ή σε οποιαδήποτε συσκευασία επιθυμεί ο πελάτης.

   Επίσης παράγω και βασιλικό πολτό σε συσκευασίες των 10 γραμμαρίων.

  Επωνυμία:
ΑΙΩΝΙΟΝ - ΜΙΧΑΗΛ ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΙΧΑΗΛ ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
  Διεύθυνση
Παλλάδος 4
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283026227
  Κινητό Τηλέφωνο
6972408456
  E-mail
xanthmix@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.