Η οικογένεια Λειβαδάρα ξεκίνησε το 1923 κατασκευάζοντας λουκούμια, χαλβαδόπιτες, χαλβά και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα.
Το 1933 στην Έκθεση Θεσσαλονίκης και το 1936 στην Πανκυκλαδική Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, βραβεύτηκε με χρυσά βραβεία.
Το 1987 ήταν οι πρώτοι στη Σύρο, που ξεκίνησαν την παρασκευή παγωτού, από φρέσκο συριανό γάλα. Η Βιοτεχνία Λουκουμιών, Παγωτών και Ζαχαρώδων προϊόντων παρασκευάζει και συσκευάζει:
Λουκούμια
Χαλβαδόπιτες
Χαλβά
Παγωτά
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.