Επιστρέφοντας πριν από κάποια χρόνια στην εκ μητρός πατρίδα της η Κατερίνα Ρεμούνδου άφηνε πίσω της μια πετυχημένη καριέρα στα ΜΜΕ.
Το μόνο που της φαινόταν πια φυσικό ήταν να μαγειρεύει. Μετέτρεψε το παλιό καφενείο του παππού Ζοζέφ, στο ορεινό χωριό Πιτροφός, σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό ταβερνάκι, με αυλίτσα μες στο πράσινο.
Μπήκε αποφασιστικά στην κουζίνα για να δώσει τη δική της άποψη για την αυθεντική - όσο δεν πάει - ανδριώτικη φουρτάλια, που μοσχοβολάει αμαρτωλό λουκάνικο και μαντζουράνα, όπως και οι κολοκυθοκεφτέδες της με τυρί βολάκι, τα σκορδομακάρονα, το κατσικάκι στον φούρνο με φρέσκια ρίγανη, το αρνάκι που γιαχνίζεται με την αγουρίδα, τη μινιμαλιστική λαδένια, τα αξέχαστα γεμιστά της.
Πέρα από την ευκαιρία που έχεις να γευτείς μια πολύ νόστιμη παραδοσιακή κουζίνα, θα περάσεις και μια εξαιρετική βραδιά. Σημειώνω πως το μαγαζί είναι μικρό και, κυρίως τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, χρειάζεται οπωσδήποτε κράτηση.
H μελαγχολική, βραχνή φωνή της Εντίθ Πιάφ δεν είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να ακούσεις μπαίνοντας, απομεσήμερο του καλοκαιριού, στο μικρό ταβερνάκι «Ζοζέφ», στο ορεινό χωριό Πιτροφός στην Άνδρο. Από την άλλη, ούτε και η ιδιοκτήτριά του, Κατερίνα Ρεμούνδου, είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις από μια τυπική Ανδριώτισσα μαγείρισσα.
Chaque entrepreneur ou responsable de l'entreprise est le seul responsable du contenu des enregistrements -présentations des membres du portail. Les organismes d'implémentation et d'opération n'en sont pas responsables en aucun cas