ΦΡΟΥΤΕΝΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΣΥΡΟΥ
Στις Κυκλάδες, στη Σύρο, η Άρωμ φτιάχνει χειροποίητες ιδιαίτερες μαρμελάδες, δίνοντας έμφαση στο φρούτο. Για την Άρωμ κάθε εποχή έχει τις μαρμελάδες της, φρέσκα και ζουμερά φρούτα μαγειρεύονται με σεβασμό στα γευστικά χαρακτη-ριστικά τους και δίνουν μια συλλογή μαρμελάδων για να συνοδεύσετε κρασί, τυρί, κρεατικά και αλλαντικά ή να απογειώσετε το πρωινό σας.
Πραγματική φράουλα, γλυκιά με κομμάτια φρούτου-η αγαπημένη. Για μικρά και μεγάλα παιδιά. Στο πρωινό, με τούρτα σοκολάτα ( την απλώνουμε στο παντεσπάνι), σάλτσα παγωτού κρέπες. |
||
Βερίκοκο, μια κλασική γεύση του πρωινού, επίσης πάστα φλώρα, σε σαγανάκια με γιαούρτι ή frozen yogurt. |
||
Μικρά κεράσια με μια ελαφρά όξινη και έντονη γεύση. Σε cheesecake, κρουασάν βουτύρου, με πικάντικα κίτρινα τυριά ή με πάπια |
||
Ολόκληρο πορτοκάλι αλεσμένο. Φρεσκάδα και άρωμα. Ιδανικό σε βινεγρέτ, σε μαρινάδες, γλάσο χοιρινού, σε κυνήγια και με χωριάτικο φρέσκο ψημένο ψωμί. |
||
Σμέουρο χωρίς κουκούτσια, μια γεύση βελουτέ και έντονη στο στόμα. Σε μαρινάδες πουλερικών, σε γλυκόξινες σάλτσες, σε βινεγρέτ, στο πρωινό ή με το κουτάλι. |
||
Φτιαγμένο απο ολόκληρο σύκο. Γεύση καλοκαιρινή με πολλές δυνατότητες συνδυασμού. Στο πρωινό, με γιαούρτι, cheese cake, κατσικίσιο τυρί, με αλλαντικά, Κονιάκ και ρούμι. |
||
Φράουλες βουτηγμένες σε ζεστό κρασί με ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού, κανέλα και γαρύφαλλο. Εύκολη και ιδιαίτερη συνάμα. Συνοδεύει την πανακότα, τα αλλαντικά. |
||
Σμέουρο με κρέμ κασίς, μια ωραία παντρεμένη γεύση του σμέουρου με λικέρ κασίς. Έντονη στο στόμα και τραγανή. Με κρύες φέτες χοιρινού ή κρύες φέτες roast beef, με το κουταλάκι. |
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.