Η ΖΩΖΕΦΙΝΑ

ΣΥΡΟΣ (ΓΑΛΗΣΣΑΣ)

Satelite Map

Η ΖΩΖΕΦΙΝΑ

zervakis_F19686.JPG
efi_F19647.JPG

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης από το 1979. Η επιχείρηση βρίσκεται στο πιο τουριστικό χωριό της Σύρου, στο Γαλησσά. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία προσφέρει σπιτικό φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Επίσης, διοργανώνονται διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσεις και τοπικά πανηγύρια.  

Η ταβέρνα «ΖΩΖΕΦΙΝΑ» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της μουσικής από την άποψη της παρέας και της ψυχαγωγίας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε ένα στέκι, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής που παίζεται και τραγουδιέται από σύγχρονα, τοπικά συγκροτήματα, ενώ ικανοποιεί απόλυτα και όλους αυτούς που ψάχνουν την γνήσια κυκλαδίτικη και Συριανή κουζίνα, η οποία προσφέρει νόστιμες γεύσεις φτιαγμένες με αγνά τοπικά προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο, η πολιτισμική ταυτότητα της Σύρου αναδεικνύεται με επιτυχία τόσο στους μόνιμους κατοίκους της Σύρου, όσο και στους επισκέπτες του νησιού καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεξιώσεις, καθώς και για ενημερωτικές ημερίδες εταιρειών ή επαγγελματικών συλλόγων. 

Η αίθουσα είναι κλειστή ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, η δυναμική της αγγίζει τα 300 άτομα. Η επιχείρηση διαθέτει επίσης ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.

ΒΙΝΤΕΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Ζωντανή μουσική
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
Η ΖΩΖΕΦΙΝΑ - ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ
  Διεύθυνση
ΓΑΛΗΣΣΑΣ
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΓΑΛΗΣΣΑΣ)
  Τηλέφωνο
2281042064
  Κινητό Τηλέφωνο
6936590203
  E-mail
zozefinos_stefanos@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.