ΤΟ ΣΤΕΚΙ

(ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μέσα στην καρδιά της Χώρας, στην Ανάφη, θα συναντήσετε το παραδοσιακό εστιατόριο Το Στέκι. Είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και όλη την ημέρα και περιμένει τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες, έτσι ώστε να τους ικανοποιήσει.

Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει γνήσια κυκλαδίτικη κουζίνα. Αξίζει να δοκιμάσετε αναφιώτικο κουνέλι μαγειρευτό, φρέσκα ψάρια παραγωγής και κατόπιν παραγγελίας αστακό, χταπόδι και καραβίδες.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με μελιτζάνα στο φούρνο με τυριά σε πήλινο ή με χωριάτικο λουκάνικο επίσης στο πήλινο με τυριά. Όλα μας τα φαγητά φτιάχνονται με ντόπια αγνά υλικά παραγωγής μας.

Μην ξεχάσετε το γεύμα σας να το συνοδεύσετε με χύμα ντόπιο κρασί, λευκό ροζέ ή κόκκινο. Η θέα που απλώνεται μπροστά από το Στέκι είναι άκρως απολαυστική και θα κάνει το γεύμα σας ακόμα πιο ωραίο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΟ ΣΤΕΚΙ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΛΑΡΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΛΑΡΗΣ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ
  Τ.Κ.
84009
  Πόλη
(ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)
  Τηλέφωνο
2286061380
  Κινητό Τηλέφωνο
6979765433
  E-mail
mariachalari@yahoo.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.