ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το Πέτρινο ιδρύθηκε από την οικογένεια Μανδηλαρά το 1999 με αγάπη για την ελληνική κουζίνα και από τότε παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες ταβέρνες της Σύρου. Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο, το πρώτο κτίριο της Ερμούπολης, στο διάσημο "σοκάκι με τις βουκαμβίλιες", το πιο γραφικό σημείο της πόλης. Εκεί λοιπόν με τα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κτίρια να σας περιβάλλουν, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σπιτικούς ντόπιους μεζέδες όπως καπαροσαλάτα, κρασομεζέ με ντόπιο λουκάνικο, κοτόπουλο Σύρος, κυκλαδίτικα σουτζουκάκια.συριανά ρολάκια με λούζα κ τυρί Σαν Μιχάλη και πολλά άλλα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή ελληνική μας κουζίνα σε χορταστικές μερίδες αλλά και καλής ποιότητας κρασί σε λογικές πάντα τιμές. Οι βραδιές γίνονται ξεχωριστές χάρη στη ζωντανή ρεμπετική μουσική που θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Το προσωπικό μας σας προσφέρει άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση και είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει την όποια επιθυμία σας.

Η ταβέρνα μας λειτουργεί όλο το χρόνο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, προσφέροντας ζεστή ατμόσφαιρα κάτω από τις πέτρινες καμάρες του το χειμώνα και δροσιά κάτω από τις πανέμορφες βουκαμβίλιες το καλοκαίρι .

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Δεκτές πιστωτικές κάρτες
Ζωντανή μουσική
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Πιστοποίηση
ΕΦΕΤ ,  Ελληνική Κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ - ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
  Διεύθυνση
ΚΛΩΝΟΣ & ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 9
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281087427
  Κινητό Τηλέφωνο
6907538992
  Fax
2281087427
  E-mail
petrinosyros@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.