ΤΟ ΚΥΜΑ

ΣΥΡΟΣ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Γεύσεις από Αιγαίο...

Κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου και "ντυμένη" με παραδοσιακό στύλ βρίσκεται η ταβέρνα-ουζερί "Το Κύμα". Υπό τη σκέπη των καλαμιών θα απολαύσετε τη θέα του Αιγαίου και το βλέμα σας θα χαθέι στο απέραντο γαλάζιο ώσπου να συναντήσει το σημείο που ο ουρανός αγκαλιάζει τη θάλασσα... Μια δροσερή γωνιά που σας περιμένει με παγωμένα ποτά και τους πιό νόστιμους μεζέδες, μόλις μερικά μέτρα από εκεί που το κύμα χαϊδεύει την άμμο, είναι ό,τι καλύτερο μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο στην ηλιόλουστη παραλία του Φοίνικα.

Η κουζίνα μας, που λειτουργεί καθημερινά από το 1994, θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο προσφέροντάς σας γεύσεις παραδοσιακές... γεύσεις από Ελλάδα! Η μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και κρασιών μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό "καλοφαγά".

Η ποιότητα που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα της σχολαστικής επιλογής των υλικών που χρησιμοποιούμε (το μεγαλύτερο ποσοστό των τροφίμων είναι εγχώριας παραγωγής και τα λαχανικά μας ειναι φρεσκότατα, αφού έρχονται στο πιάτο σας κατευθείαν απο τα περιβόλια του Φοίνικα) και την πιστή εγαρμογή των κανόνων υγιεινής.

Η διακόσμηση είναι επιμέλεια του ιδιοκτήτη και τα θέματά του κινούνται γύρω από τη θάλασσα και τα ταξίδια και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί θα σας εντυπωσιάσουν.

"Το κύμα" πάντα με φιλικό και άψογο σέρβις προσφέρεται για όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσια και επετείους.

  Επωνυμία:
ΤΟ ΚΥΜΑ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ
  Διεύθυνση
ΦΟΙΝΙΚΑΣ
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ)
  Τηλέφωνο
2281043526
  Κινητό Τηλέφωνο
6936721596
  E-mail
taverna-kyma@outlook.com.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.