Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

(ΝΑΟΥΣΑ)

Satelite Map

Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Η Φάρμα του Θανάση σας προσκαλεί να έρθετε και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία της ιππασίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες. Ο Θανάσης είναι ένας πραγματικός «γητευτής» και η αγάπη του για τα άλογα τον οδήγησε, το 2002, στη δημιουργία ενός ασφαλούς, σύγχρονου και υπεύθυνου κέντρου ιππασίας, όπου αναβάτες και άλογα μπορούν να διασκεδάσουν μαζί. Ο Θανάσης αναπαράγει επίσης και δικά του άλογα.

Όταν επισκέπτεστε τη φάρμα του Θανάση, πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί για να σας καλωσορίσει, να σας ξεναγήσει και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Όλα τα άλογα στη φάρμα του Θανάση τρέφονται σωστά, πεταλώνονται και φροντίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Θανάσης και η κόρη του Μιχαήλια (ένα από τα τέσσερα παιδιά του) συνεργάζονται με όλα τα άλογα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ¨Κατάρτισης της Ελευθερίας¨, όπου δεν χρησιμοποιείται καθόλου βία. Ο Θανάσης μιλάει ελληνικά, ενώ η Μιχαήλια μιλάει και αγγλικά. Η φάρμα του Θανάση είναι μια μεγάλη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Μπορείτε να βρείτε εύκολα τη Φάρμα του Θανάση. Είμαστε μόλις 2 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Αμπελά. Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!

thanasisparosfarm_F1481646871.jpg

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία δραστηριότητας
Αθλητικός τουρισμός ,  Θεραπευτικός τουρισμός ,  Επισκέψιμοι χώροι ,  Αλλο

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο
  Επωνυμία:
Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Διεύθυνση
ΝΑΟΥΣΑ 0
  Τ.Κ.
84401
  Πόλη
(ΝΑΟΥΣΑ)
  Τηλέφωνο
2284053403
  Κινητό Τηλέφωνο
6998413813
  E-mail
thanasisfarm@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.