ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΣΙΦΝΟΣ (ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 panoramic1_F10662.jpg
 panoramic2_F10691.jpg
 panoramic3_F10717.jpg
Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων "Σμαράγδα" βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Απολλωνίας  - Πλατύ Γιαλού, 2χλμ πριν την παραλία.

Είναι ένα καινούργιο και σύγχρονο συγκρότημα 8 δωματίων. Λειτουργούν από την άνοιξη έως τα τέλη του φθινόπωρου. Στο κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση ο επισκέπτης με το αυτοκίνητό του με σκοπό την εύκολη εκφόρτωση των αποσκευών και άνετο parking όλο το 24ωρο. Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι, βεράντα), όπου μπορεί να απολαύσει τον καφέ του.

Εσωτερικά τα δωμάτια, μοιάζουν περισσότερο με μικρές κατοικίες παρά με δωμάτια. Πρόκειται για ευρύχωρα δωμάτια τα οποία συνδυάζουν την ποιότητα, από πλευράς κατασκευής αλλά και διαμονής. Είναι κατασκευασμένα και διακοσμημένα σύμφωνα με την νησιώτικη παράδοση με σιφνέικα διακοσμητικά και έπιπλα νησιώτικου στυλ.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με air condition, μια μικρή κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, οικιακά σκευή και φυσικά το λουτρό τους. Στα δωμάτιά μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε εσάς και τον/την σύντροφό σας, την οικογένειά σας ακόμα και τους φίλους σας. Το συγκρότημα αποτελείται από δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια.

Εμείς θα είμαστε εκεί για οτιδήποτε χρειαστείτε ... Σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (2002)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (2500)
Λιμάνι (8000)
Καταστήματα (3000)
  Επωνυμία:
ΣΜΑΡΑΓΔΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΟΥΡΕΖΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΟΥΡΕΖΟΣ
  Διεύθυνση
Πλατύς Γυαλός
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ)
  Τηλέφωνο
2284033972
  Κινητό Τηλέφωνο
6947375645
  Fax
2118009021
  E-mail
smaragda@sifnosrooms.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.