ΣΙΦΝΑΙΚΑ ΚΟΝΑΚΙΑ

ΣΙΦΝΟΣ (ΚΑΜΑΡΕΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Σίφνος. 'Ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων. Καμάρες. Παραλία με γαλάζια σημαία του Ε.Ο.Τ και ίσως το πιο κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού.

Εδώ, σε μια ήσυχη γωνιά είναι φτιαγμένα για σας τα Σιφναϊκά Κονάκια. Κονάκια -σύμφωνα με την παράδοση του νησιού - είναι μικροί, λιτοί αλλά αρχοντικοί και καλόγουστοι χώροι, κατάλληλοι για ξεκούραση και χαλάρωση. 'Έτσι λοιπόν τα Κονάκια μας είναι αντιπροσωπεύτηκα δείγματα υπνοδωματίων παλιών Σιφναϊκών σπιτιών. Χτισμένα με μεράκι, σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, θα σας μαγέψουν με την αυθεντικότητα τους μεταφέροντάς σας ταυτόχρονα λίγο από το χρώμα και το άρωμα της παλιάς Αρχοντικής Σίφνου.

Χαλαρώστε στη βεράντα σας, ατενίζοντας τον ήλιο να βουτάει στα γαλανά νερά του όρμου των Καμαρών.

Παροχές:

  • Απλά δίκλινα δωμάτια: Τ Ν , A/C, ψυγείο, ταχυβραστήρας, καφετιέρα, barbeque με ξυλόφουρνο και ό,τι χρειαζόσαστε για να απολαύσετε το πρωινό σας!
  • Studios: Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

200μ. από την παραλία, 300μ. από το κέντρο των Καμαρών, 15μ από Στάση ΚΤΕΛ, 400 από το λιμάνι.

  Επωνυμία:
ΣΙΦΝΑΙΚΑ ΚΟΝΑΚΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΜΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΜΗ
  Διεύθυνση
Καμάρες
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΚΑΜΑΡΕΣ)
  Τηλέφωνο
2284031270
  Fax
2284031270
  E-mail
info@sifnaikakonakia.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.