SALT WATER DIVERS

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

SALT WATER DIVERS

 syros-scuba-diving-1_F31171.jpg
 syros-scuba-diving-14_F31962.jpg
Το Salt Water Diving είναι ένα καταδυτικό κέντρο στη Σύρο που οργανώνει σχολεία κατάδυσης όλων των επιπέδων καθώς και καταδυτικές εξορμήσεις με την εποπτεία του επαγγελματία εκπαιδευτή καταδύσεων Νίκου Κουμαριανού και της διεθνούς καταδυτικής ομοσπονδίας PADI.

H εκπαίδευση που παρέχεται στη σχολή μας είναι υψηλού επιπέδου γιατί αφενός τηρούνται σχολαστικά όλοι οι διεθνείς κανόνες ασφάλειας και αφετέρου η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι επίσης υψηλή μιας και έχουν κάνει το βυθό δεύτερο σπίτι τους! Μετά την αποφοίτησή τους οι μαθητές μας εξακολουθούν να καθοδηγούνται και να συνοδεύονται από εμάς σε βουτιές περεταίρω εξοικείωσής τους με τις ομορφιές του βυθού.

Επίσης στις καταδυτικές εκδρομές μας επισκεπτόμαστε περιοχές όπου υπάρχει έντονο υποβρύχιο ενδιαφέρον (σπηλιές, ναυάγια, υφάλους με πολλή υποβρύχια ζωή) που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!
Το καταδυτικό μας σκάφος έχει ως αφετηρία του τη μαρίνα του Φοίνικα που απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη.

Στο οργανωμένο κατάστημά μας στην Ερμούπολη θα βρείτε όλο τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό για ενοικίαση ή αγορά, καθώς και την δυνατότητα να γεμίσετε την δική σας φιάλη.

Αν εκτός της κατάδυσης ασχολείστε με το ψάρεμα ή το yachting είμαστε η μοναδική επιχείρηση στη Σύρο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να σας γνωρίσουμε με τη σειρά μας
έναν όμορφο, αλλιώτικο κι αξέχαστο κόσμο!

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

syros-scuba-diving-center-2_F31991.jpg 
 syros-scuba-diving-center-3_F32020.jpg
 syros-scuba-diving-center-4_F32053.jpg
Το να μάθετε να πραγματοποιείτε καταδύσεις δεν είναι δύσκολο, αλλά όπως και με κάθε δραστηριότητα με την οποία αξίζει να ασχοληθεί κανείς, απαιτείται κάποιος χρόνος και προσπάθεια. Στη διάρκεια του κύκλου μαθημάτων PADI Open Water Diver (Δύτης ανοιχτής θάλασσας), θα απολαύσετε τρία στάδια: Ανάπτυξη Γνώσεων, Καταδύσεις σε Πισίνα και Καταδύσεις σε Ανοιχτή Θάλασσα.

Στο Salt Water Diving Center PADI γίνονται ολιγομελή τμήματα (3-6 άτομα) , ώστε να έχουμε κοντινή επαφή με τον εκπαιδευόμενο και να μπορούμε να γνωρίζουμε σχολαστικά στον καθένα για τις έλλειψης ή τις ικανότητες του.

Επιμένουμε στην σχολαστική μάθηση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας που είναι βασικό για τα επόμενα βήματα μας στο βυθό. Δίνουμε στον εκπαιδευόμενο να καταλάβει ότι αν αγνοήσει τους κανόνες μπορεί παίξει καθοριστικό ρόλο για τη ζωή του αλλά και για την ζωή ενός άλλου που έχει καταδυθεί μαζί του.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

Ο κύκλος μαθημάτων PADI Open Water Diver (Δύτης ανοιχτής θάλασσας) είναι εκπληκτικά ευέλικτος και βασίζεται στις επιδόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι το Κέντρο ή Θέρετρο Καταδύσεων PADI έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει το πρόγραμμα μέσα από μία ευρεία γκάμα προγραμμάτων και να προχωρά ανάλογα με το πόσο γρήγορα εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις καταδύσεις σε συνθήκες πισίνας και ανοιχτής θάλασσας σε τρεις ή τέσσερις ημέρες μόνο (με την προϋπόθεση ότι φροντίσατε εγκαίρως για την ανάγνωση και την παρακολούθηση του βίντεο).

Πάντως, πολλοί άνθρωποι προτιμούν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Απευθυνθείτε στο τ Salt Water Diving Center PADI για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προγράμματα ή να ρωτήσετε για ιδιαίτερο ή ημι-ιδιαίτερο κύκλο μαθημάτων.syros-scuba-diving-center-5_F32099.jpg

1. Ανάπτυξη Γνώσεων - Αυτό αφορά την ανάπτυξη του βαθμού εξοικείωσής σας με βασικές αρχές και διαδικασίες. Για παράδειγμα, μαθαίνετε πώς η πίεση επηρεάζει το σώμα σας, πώς να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο εξοπλισμού και τι να εξετάζετε κάθε φορά που προγραμματίζετε καταδύσεις.

Ολοκληρώνετε την Ανάπτυξη Γνώσεων μόνοι σας, διαβάζοντας κάθε μία από τις πέντε ενότητες του Εγχειριδίου Δύτη Ανοιχτής Θάλασσας PADI και παρακολουθώντας την αντίστοιχη ενότητα στο Βίντεο Δύτη Ανοιχτής Θάλασσας PADI (στο οποίο επίσης πραγματοποιείται μία προκαταρτική εξέταση των δεξιοτήτων που θα μάθετε). Εάν σας αρέσει η εκμάθηση μέσω υπολογιστή, μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης το Εγχειρίδιο Δύτη Ανοιχτής Θάλασσας PADI μαζί με το Βίντεο σε μορφή CD-ROM. Κάντε μία επανάληψη αυτών που έχετε μελετήσει σε κάθε ενότητα με τον εκπαιδευτή σας και απαντήστε σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο ώστε να είστε σίγουροι ότι κατανοήσατε την ύλη. Στο τέλος του κύκλου μαθημάτων, ακολουθεί ένα διαγώνισμα ώστε να διασφαλιστεί ότι έχετε εμπεδώσει όλες τις έννοιες κλειδιά και τους σκοπούς των μαθημάτων.

2. Καταδύσεις περιορισμένων υδάτων - Αυτό έχει να κάνει πράγματι με τις καταδύσεις. Αναπτύσσετε βασικές δεξιότητες αυτοδύτη σε πισίνα ή μία περιοχή νερού με συνθήκες πισίνας. Εδώ θα μάθετε τα πάντα, από την τοποθέτηση του εξοπλισμού μέχρι πώς να αδειάζετε τη μάσκα από το νερό χωρίς να ανεβαίνετε στην επιφάνεια. Θα εξασκηθείτε επίσης σε ορισμένες δεξιότητες που απαιτούνται σε περίπτωσης έκτακτης ανάγκης, όπως το μοίρασμα αέρα - σε περίπτωση κινδύνου. Επιπλέον, μπορείτε να παίζετε ορισμένα παιχνίδια, να αποκτάτε καινούργιους φίλους και να διασκεδάζετε θαυμάσια. 

Υπάρχουν πέντε καταδύσεις σε συνθήκες πισίνας και κάθε μία βασίζεται στην προηγούμενη. Στη διάρκεια αυτών των πέντε καταδύσεων, αποκτάτε τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να καταδυθείτε σε συνθήκες ανοιχτής θάλασσας.

3. Καταδύσεις Ανοιχτής Θάλασσας - Μετά από την ολοκλήρωση των καταδύσεων σε συνθήκες πισίνας, εσείς και οι νέοι σας φίλοι συνεχίζετε την εκπαίδευση στη διάρκεια τεσσάρων καταδύσεων ανοιχτής θάλασσας με τον Εκπαιδευτή PADI στην περιοχή καταδύσεων. Εδώ είναι που διασκεδάζετε εφαρμόζοντας όλα όσα μάθατε και γεύεστε πλήρως την εμπειρία μίας υποβρύχιας περιπέτειας - σε επίπεδο αρχαρίου, βέβαια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτές τις καταδύσεις κοντά στο σημείο που ζείτε ή σε ένα πιο εξωτικό προορισμό κάνοντας διακοπές.


 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία δραστηριότητας
Θαλάσσιος τουρισμός
  Επωνυμία:
SALT WATER DIVERS - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ
  Διεύθυνση
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 8
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281087487
  Κινητό Τηλέφωνο
6946430640
  Fax
2281087487
  E-mail
saltwaterdivers@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.