ΡΑΧΑΜΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ (ΦΑΡΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Tα διαμερίσμάτα "Ράχαμος" βρίσκονται στο Φάρο που είναι στα Ν.Α της Σίφνου. Είναι ένα ήσυχο ψαροχώρι, με 3 γραφικές συνεχόμενες αμμουδερές παραλίες: τη Φασολού, το Φάρο, το Γλυφό. Σε απόσταση 450 μέτρων από την παραλία του  Φάρου, ένα από τα πιο γραφικά ψαροχώρια της Σίφνου, μέσα σ’ ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον.

 

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με μπάνιο, κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, ανεμιστήρα οροφής, βεράντα με θέα στη θάλασσα. Επίσης υπάρχει ελεύθερος χώρος για parking και στάση λεωφορείου  στα 12μ.

 

Είναι κοντά στα εστιατόρια και μαγαζιά ενώ παράλληλα βρίσκονται όσο μακριά χρειάζεται  ώστε να μπορέσει κανείς να απολαύσει την μαγευτική ηρεμία του Φάρου και να κάνουν τη διαμονή σας άνετη καθώς και τις διακοπές σας αξέχαστες.  

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1998)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (450)
Κέντρο Πόλης (6000)
Λιμάνι (12000)
Στάση Λεωφορείου (15)
  Επωνυμία:
ΡΑΧΑΜΟΣ - ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ
  Διεύθυνση
Φάρος
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΦΑΡΟΣ)
  Τηλέφωνο
2284071465
  Κινητό Τηλέφωνο
6976516117
  Fax
2284071465
  E-mail
ioanna73@otenet.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.