ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΔΡΑΚΟΣ

ΙΟΣ (ΜΥΛΟΠΟΤΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στην Ίο το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων , το στολίδι του Αιγαίου , στην άκρη της παραλίας του Μυλοπότα , πάνω στον μόλο που δένουν τα ψαροκάικα βρίσκεται η θρυλική ψαροταβέρνα του Δράκου.

Σαράντα χρόνια λειτουργίας της ταβέρνας την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή και είναι η ζωντανή ιστορία του νησιού που έχει τόσα να προσφέρει.
'Ένα υπέροχο γεύμα στην ταβέρνα μας βρέχοντας στην κυριολεξία τα πόδια σας στην θάλασσα είναι ένα από αυτά.

Η προσφορά μας στον τουρισμό είναι μεγάλη. Με φιλικό σέρβις και σεβασμό στον πελάτη συνεχίζουμε τις παραδόσεις και τις συνταγές που μας έμαθαν οι παλαιότεροι στην οικογένεια των Δράκων.
Η ταβέρνα μας λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από της 13.00 το μεσημέρι έως τις 12.00 το βράδυ.

Στον πλούσιο κατάλογο των εδεσμάτων με τα ελληνικά φαγητά και, τους θαλασσινούς μεζέδες ξεχωρίζουν τα ολόφρεσκα ψάρια που μας προμηθεύουν καθημερινά οι ψαράδες της περιοχής τα οποία ψήνονται στα κάρβουνα, η αστακομακαρονάδα, η μαρινάρα , το γεμιστό καλαμάρι, η δρακοσαλάτα , το γιαχνί θαλασσινών, το χταποδάκι που το μαγειρεύουμε με τρεις ξεχωριστούς τρόπους, το τηγανιτό ρύζι με θαλασσινά, η ψαρόσουπα και οι νησιώτικοι ρεβυδοκεφτέδες.
Όλα αυτά συνοδεύονται από το πολύ καλό χύμα κρασί ή το παραδοσιακό καραφάκι ούζο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψαροταβέρνα
  Επωνυμία:
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΔΡΑΚΟΣ - ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΑΚΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΑΚΗ
  Διεύθυνση
ΜΥΛΟΠΟΤΑΣ
  Τ.Κ.
84001
  Πόλη
ΙΟΣ (ΜΥΛΟΠΟΤΑΣ)
  Τηλέφωνο
2286091281
  Κινητό Τηλέφωνο
6972185015
  Fax
2286360427
  E-mail
geodrakos@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.