ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ

ΘΗΡΑ (ΟΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Λίγα λόγια για εμάς.

Το Ψαράκι κάθεται σε ένα φυσικό μπαλκόνι που κοιτάει το νότιο Αιγαίο πάνω από το λιμανάκι των ψαράδων στην Βλυχάδα.

Αυτή η εγγύτητα στην πηγή του ψαριού και στην θάλασσα καθόρισαν τον χαρακτήρα και τον γευστικό προσανατολισμό του.

Άλλο ένα όχι και τόσο γνωστό χαρακτηριστικό της Βλυχαδας είναι ότι αποτελεί το περιβόλι του νησιού λόγω της νότιας θέσης και της ήπιας γεωγραφίας της, γεγονός που μας τροφοδοτεί με όλα τα γνωστά προϊόντα της θηραϊκής γης και φρέσκα λαχανικά με την χαρακτηριστική γευστική ένταση του νησιού .

Η φιλοσοφία μας στο φαγητό είναι απλή και ανεπιτήδευτη κουζίνα με έντονα στοιχεία εντοπιότητας και εποχικότητας.

Τα ντόπια ψάρια, λαχανικά  αλλά  και ο πλούσιος τοπικός αμπελώνας είναι οι πρωταγωνιστές στη κάρτα μας αλλά και στοιχεία κατά δεύτερο λόγο από τις Κυκλάδες η τον ευρύτερο ελληνικό χώρο όπως τυριά η λάδι συμπληρώνουν την εικόνα των γευστικών προτάσεων μας με χαρακτήρα πρώτα ελληνικό και ευρύτερα μεσογειακό.

Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν μέσα από τις διακρίσεις και τις βραβεύσεις που έχουμε κερδίσει στα χρόνια της λειτουργίας μας αλλά και από την σταθερή προτίμηση του κόσμου που ανταποκρίνεται σε αυτή την δίκη μας προσέγγιση στο ελληνικό φαγητό.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε και εσείς αυτή την απλή αλλά ουσιαστική εκδοχή της κουζίνας των Κυκλάδων και να κοινωνήσουμε στον κόσμο λίγο από τον ήλιο της. 

Απολαύστε την .

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ - ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΚΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΚΕ
  Διεύθυνση
ΒΛΥΧΑΔΑ
  Τ.Κ.
84700
  Πόλη
ΘΗΡΑ (ΟΙΑ)
  Τηλέφωνο
2286082783
  Κινητό Τηλέφωνο
6973058403
  Fax
2286082783
  E-mail
info@topsaraki.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.