ΠΕΡΙ - ΤΙΝΟΣ ΙΚΕ

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Δίπλα στη θάλασσα, εκεί που η θέα των μπλε Αιγαιοπελαγίτικων νερών συναντά αυτή του πιο όμορφου λιμανιού των Κυκλάδων και της μοναδικά γραφικής Άνω Σύρου, βρίσκεται φιλόξενη και έτοιμη να σας ταξιδέψει γευστικά, η Δημιουργική Κουζίνα του «ΠΕΡΙ | ΤΙΝΟΣ».

Στον κεντρικό δρόμο του λιμανιού της Σύρου, μια ανάσα από την καρδία του νησιού και μόλις περίπου 200μ. από το ιστορικό Δημαρχείο της Ερμούπολης, το «ΠΕΡΙ | ΤΙΝΟΣ» σας περιμένει για να σας προσφέρει μια αυθεντική τοπική γευστική εμπειρία, περιφρουρώντας και διαδίδοντας τις αξίες της ποιότητας και της τοπικής γαστρονομίας.

Στο επίκεντρο βρίσκονται προϊόντα από όλες τις Κυκλάδες, τοπικές και όχι μόνο σπεσιαλιτέ, ποικιλία κρεατικών, όπως επίσης πάντα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες. Την κάθε γαστρονομική επιλογή μπορεί να συνοδεύσει κάποιο από τα εκλεκτά εμφιαλωμένα κρασιά της κάβας του «ΠΕΡΙ | ΤΙΝΟΣ», με έμφαση στην Αιγαιοπελαγίτικη παραγωγή και εμφιάλωση, ενώ το γεύμα μπορεί να ολοκληρώσει ένα ξεχωριστό επιδόρπιο.

Οι πόρτες ανοίγουν καθημερινά από τις 12:00 και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ιδιαίτερου, ποιοτικού φαγητού, καθώς προσφέρει εκλεκτά πιάτα και γευστικούς πειρασμούς, υπό την προσωπική επίβλεψη και επιμέλεια του ιδιοκτήτη και Chef του Εστιατορίου. Με προσοχή και αγάπη προς τα αγνά υλικά, στοχεύοντας στην σταθερή ποιότητα και συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη Γαστρονομία, η Δημιουργική Κουζίνα του «ΠΕΡΙ | ΤΙΝΟΣ» ανανεώνει το Μενού της, βάσει εποχικότητας και εξελίσσει τις γεύσεις & την εικόνα των πιάτων, δίνοντάς τους ένα ξεχωριστό χρώμα και ύφος.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΠΕΡΙ - ΤΙΝΟΣ ΙΚΕ - ΑΜΒΡΟΣΙΑ - ΠΛΥΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΛΥΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ - ΠΛΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΘΥΜ. ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ 7
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281085000
  Κινητό Τηλέφωνο
6974325097
  E-mail
ambrosiaplytas@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.