ΠΕΡΑΣΜΑ

ΑΝΔΡΟΣ (ΓΑΥΡΙΟ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το ότι βρισκόμαστε μόλις δύο ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας μας δίνει τη χαρά να σας καλέσουμε να μας επισκεφθείτε ακόμα και για τις διήμερες αποδράσεις σας. Το συγκρότημα μας αποτελείται από 14  studios τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο άτομα έως και πενταμελείς οικογένειες. Διαθέτουν ψυγείο, t.v., κουζίνα, μπάνιο, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και κάποια από αυτά διαθέτουν air-condition. Ο χώρος περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο και ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Η πρόσβαση στην αμμουδιά γίνεται χωρίς να χρειάζεται να διασχίσετε τον δρόμο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις μικρές αποστάσεις από τα κεντρικά σημεία του νησιού, μας επιτρέπουν να σας καλέσουμε να μας επισκεφθείτε. Σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές προσφορές μας του Ιουνίου (εκτός τριημέρου του Αγίου Πνεύματος) και του Σεπτεμβρίου.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1985)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (15)
Κέντρο Πόλης (3000)
Λιμάνι (3000)
Καταστήματα (3000)
Στάση Λεωφορείου (15)
  Επωνυμία:
ΠΕΡΑΣΜΑ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΔHΜΗΤΡΙΟΥ ΨΗΤΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Άγγελος Ψητός
  Διεύθυνση
Κυπρί
  Τ.Κ.
84500
  Πόλη
ΑΝΔΡΟΣ (ΓΑΥΡΙΟ)
  Τηλέφωνο
2282071622
  Κινητό Τηλέφωνο
6978315302
  Fax
2282041905
  E-mail
perasma@greece-andros.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.