ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΥΡΙΟΥ

ΑΝΔΡΟΣ (ΜΕΣΣΑΡΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ξεκινήσαμε το 1982 το δικό μας ζαχαροπλαστείο στην Άνδρο αφού πρώτα μάθαμε τη ζαχαροπλαστική τέχνη σε εργαστήρια της πόλης μας (για την ιστορία ΑΜΩΡΑΤΗ – ΞΕΝΟΥ – ΓΑΛΑΝΟΥ) από το 1967. Έχουμε στην Άνδρο τρία (3) ζαχαροπλαστεία: το κεντρικό στην Κουμάνη και δύο πρατήρια στο Μπατσί και στο Γαύριο.  

Παράγουμε και πωλούμε όλα τα Ανδριώτικα παραδοσιακά και μη γλυκά όπως: Αμυγδαλωτά, καλτσούνια, παστιτσιάκα, πάστες, σοκολατάκια διάφορα, γλυκά κουταλιού, σουμάδα κ.λ.π. με γνήσια υλικά καθώς επίσης και ειδικά γλυκά σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις κ.λ.π. proion1_F31204.jpg

Προσπαθούμε και κρατάμε την παράδοση στα γλυκά μας, διότι πιστεύουμε ότι στο τέλος το μόνο που θα μείνει με την παγκοσμιοποίηση θα είναι τα παραδοσιακά προϊόντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: τηλ. 22820 51465 – 71749 – 41740 – 6932479726

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Είδη Ζαχαροπλαστικής ,  Μη Αλκοολούχα Ποτά

ΓΕΝΙΚΑ

Έτος ίδρυσης
1985-1989
Κατηγορίες Προϊόντων
Πατήστε για μεγέθυνση ΣΟΥΜΑΔΑ
ΣΟΥΜΑΔΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Πολτοποιημένο πικραμύγδαλο, συμπίεση σε τουρμπάνι (πανί) και το εκχύλισμα του πικραμύγδαλου βράζεται με ζάχαρη.
Πατήστε για μεγέθυνση ΚΑΛΤΣΟΥΝΙ
ΚΑΛΤΣΟΥΝΙ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ψήνεται το μέλι, το καρύδι και το κουκουνάρι, αφού κρυώσει τυλίγεται σε φύλο κρούστας, βρέχεται σε ανθόνερο και ζαχαρώνεται με ζάχαρη άχνη.
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Αποφλοιώνεται το αμύγδαλο, πολτοποιείται σε μπραλινομηχανή μαζί με ζάχαρη και σπράδι. Πλάθεται, ψήνεται και βρέχεται σε ανθόνερο και ζάχαρη άχνη.
Πατήστε για μεγέθυνση ΠΙΚΡΑΜΥΔΑΛΟ
ΠΙΚΡΑΜΥΔΑΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Βαζάκι με πικραμύγδαλο και ζάχαρη σε νερό
  Επωνυμία:
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΥΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ ΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΘΗΝΑ ΦΥΡΙΟΥ
  Διεύθυνση
Mεσσάρια
  Τ.Κ.
84500
  Πόλη
ΑΝΔΡΟΣ (ΜΕΣΣΑΡΙΑ)
  Τηλέφωνο
2282051465
  Κινητό Τηλέφωνο
6932479726
  Fax
2282051003
  E-mail
f.fyrios@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.