ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΑΝΑΦΗ (ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Καλώς ήρθατε στα δωμάτια Παράδεισος Ανάφη

Τα Δωμάτια Παράδεισος Ανάφη βρίσκονται στο κέντρο του χωριού!

Εύκολη πρόσβαση από τη στάση του δημοτικού λεωφορείου και στο πάρκινγκ της χώρας. Ξεχωρίζουν για την απέραντη θέα αλλά και για το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον τους. Τα δωμάτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής των Κυκλάδων και προσφέρουν στους επισκέπτες τους 9 δωμάτια δίκλινα και ένα τρίκλινο. Παραδεισένια διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις απέναντι από τον βράχο του μοναστηριού και με ανεπανάληπτο φόντο την ανατολή. Μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ονειρεμένες στιγμές της ζωής σας στον “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” με θέα το απέραντο γαλάζιο του αιγαίου. Τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, aircontision σε λογικές τιμές και με φιλική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία διαθέτει και καφέ μπαρ, το “Βυθό”, στη χώρα Ανάφης. Ανοιχτά όλο τον χρόνο.

Τα Δωμάτια Παράδεισος λειτουργούν όλο το χρόνο και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους όσους επιθυμούν διακοπές στην Ανάφη.

 

  Επωνυμία:
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΥΔΑΡΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΥΔΑΡΟΥ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ
  Τ.Κ.
84009
  Πόλη
ΑΝΑΦΗ (ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)
  Τηλέφωνο
2286061243
  Κινητό Τηλέφωνο
6983159482
  E-mail
mkolyda@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.