ΠΑΛΑΤΙΑ

ΝΑΞΟΣ (ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εντυπωσιακό καφέ – εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό από τον Απρίλιο έως και Οκτώβριο. Σας προσφέρει την μοναδική καταπληκτική θέα στη παραλία της Αγ. Άννας, δίπλα στο κύμα. Η θάλασσα και ο ήλιος, δημιουργούν το πιο αξέχαστο σκηνικό.

Είτε πρόκειται για ένα πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό, ρομαντικό δείπνο, επαγγελματικό ή οικογενειακό σας  γεύμα, η φιλοξενία μας θα σας μείνει αξέχαστη. Ανακαινισμένος χώρος με κυκλαδίτικη διακόσμηση, ανεβάζει  τη διάθεση και οι γεύσεις μοναδικές.

 

Βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της ναξιακής & κυκλαδικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας αυστηρά, ναξιώτικων  αγνών και υψηλής ποιότητας υλικών. Ενδεικτικά σας προτείνουμε,  από τις θαλασσινές μας γεύσεις, την περίφημη αστακομακαρονάδα, φρέσκα ψάρια στην σχάρα, γούνα, καλαμάρι γεμιστό,  γαύρο μαρινάτο και από τα μαγειρευτά μας, χωριάτικο κόκορα κοκκινιστό, ρόστο (απεραθίτικο φαγητό),  κατσικάκι λεμονάτο, μελιτζάνα στο πήλινο, τις δροσερές σαλάτες μας από φρέσκα λαχανικά, που μπορείτε να συνδυάσετε με μια επιλεγμένη λίστα κρασιών Νάξου, Πάρου, Σαντορίνης και άλλες ποικιλίες ή ενa special cocktail.

 

Για επιδόρπια καρυδόπιτα με παγωτό και γλυκά του κουταλιού από το περιβόλι μας «σαν έρθεις θε να σε κερνώ απ’ τα  πορτοκάλια που κρεμνώ»!

 

Από το 1983 έως σήμερα  επιμένουμε ναξιακά!

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΠΑΛΑΤΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑ ΚΙΟΥΛΑΦΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑ ΚΙΟΥΛΑΦΗΣ
  Διεύθυνση
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΝΑΞΟΣ (ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ)
  Τηλέφωνο
2285041591
  Κινητό Τηλέφωνο
6974506710
  Fax
2285023867
  E-mail
info@palatiarestaurant.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.