ΑΠ' ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

ΤΗΝΟΣ (ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ekthesi_F31228.jpgΗ πρόταση να τρώμε υγιεινά επανέρχεται πιο ισχυρή κάθε φορά που διαπιστώνουμε μέσα από την έρευνα αλλά και την καθημερινή εμπειρία ότι η ΥΓΕΙΑ μας σχετίζεται άμεσα με την διατροφή μας.

Επιμένουμε στην χειροποίητη παραγωγή και χωρίς ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

Ανοίξαμε το "Ντουλάπι της γιαγιάς" και πήραμε τις συνταγές της. Βάλαμε την φαντασία, την εμπειρία και το μεράκι μας και φτιάξαμε τον ιδανικό χώρο στην Τήνο για να δοκιμάζετε και να απολαύσετε γνήσιες ελληνικές γεύσεις.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας περιλαμβάνει: ζυμαρικά, κουλουράκια, ορεκτικά, σάλτσες, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού.

Όλα αυτά με πρώτες Ά ΥΛΕΣ που καλλιεργούνται από Έλληνες παραγωγούς.makaroniasiskevasia_F31025.jpg

Τα ζυμαρικά μας γίνονται με φυσικό τρόπο ξήρανσης. Τα ζυμώνουμε με φρέσκα ντόπια λαχανικά και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ζυμαρικών.

Δεχόμαστε καθημερινά επισκέψεις στο εργαστήριο μας και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής προϊόντος - δίνοντας τους τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τα αγνά ζυμαρικά, τις σάλτσες, τα ορεκτικά και τα γνήσια γλυκά.

Καλή όρεξη!

  Επωνυμία:
ΑΠ' ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΑΚΟΛΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΑΚΟΛΑ
  Διεύθυνση
ΣΜΟΥΡΔΙΑ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ)
  Τηλέφωνο
2283022807
  Κινητό Τηλέφωνο
6989284891
  E-mail
info@tontoulapitisgiagias.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.