ΛΙΟΦΥΤΟ

ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

  ΛΙΟΦΥΤΟ - ΜΗΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΛΙΟΦΥΤΟ - ΜΗΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

 

 


 

              

H δημιουργία του μαγαζιού ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, και έτσι από το 2004 που ανοίξαμε, εργαζόμαστε οικογενειακώς στην επιχείρηση. Το όνομα «Λιόφυτο» προέκυψε από το περιβάλλον όπου βρίσκεται  το μαγαζί, καθώς σημαίνει έναν χώρο όπου υπάρχουν  ελαιόδεντρα. Θα απολαύσετε, λοιπόν, το δείπνο σας  στην ηρεμία ενός όμορφου κήπου με τρεχούμενο νερό, περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα.

Η κουζίνα μας είναι κυρίως παραδοσιακή, καθώς θέλαμε να κρατήσουμε ζωντανές τις γεύσεις των προηγούμενων γενεών. Στο εστιατόριό μας μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία κρεατικών. Η σπεσιαλιτέ μας είναι τα λαζάνια, τα οποία φτιάχνουμε οι ίδιοι, ένα μηλέικο πιάτο, μαγειρεμένο με τρόπο που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο νησί. Όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται καθημερινά από ντόπιους παραγωγούς και φθάνουν στο τραπέζι σας ολόφρεσκες.

Κάποιες από αυτές, όπως οι πατάτες, το λάδι, οι ελιές, τα αυγά, τα χόρτα, τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια και η κάπαρη  είναι αποκλειστικά δικής μας παραγωγής.Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε, καθώς στόχος μας είναι οι πελάτες μας να φεύγουν με ένα χαμόγελο, έχοντας απολαύσει την βραδιά τους. Θα μας βρείτε  στην είσοδο των Πολλωνίων, ανοιχτά καθημερινά από τις 19:00.

 


 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΛΙΟΦΥΤΟ - ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΙΜΟΥ ΜΑΛΛΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΙΜΟΥ ΜΑΛΛΗ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2287041063
  Κινητό Τηλέφωνο
6947844102
  Fax
2287041063
  E-mail
liofutomilos@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.