ΖΑΙΡΗΣ

ΑΝΔΡΟΣ (ΜΕΣΣΑΡΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Kάνοντας ένα γευστικό ταξίδι στην Άνδρο, επιβάλλεται να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές γεύσεις του ζαχαροπλαστείου "Zαίρης". παραδοσιακές συνταγές του νησιού που βασίζονται σε αγνά υλικά όπως: αμύγδαλο πικραμύγδαλο και ανθόνερο που συνθέτουν τα περίφημα σε γεύση αμυγδαλωτά Άνδρου, την σουμάδα, τα παστιτσάκια και τον εργολάβο.

Tο καρύδι, το κουκουνάρι και το μοναδικής γεύσης θυμαρίσιο μέλι Άνδρου που συνθέτουν τα παραδοσιακά καλσούνια Άνδρου. Επίσης, με βάση τα φρούτα του νησιού παρασκευάζονται γλυκά κουταλιού της κάθε εποχής.

zairis04_F3523.jpg
 zairis06_F3605.jpg
 zairis10_F3768.jpg zairis07_F3644.jpg

 

Έχοντας εφόδια την γνώση και την εμπειρία των 50 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, επιδίωξη μας η συνέχιση της παράδοσης η υψηλή ποιότητα των γλυκών μας με κύρια προτεραιότητα την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. όλα αυτά μας οδήγησαν στην αναζήτηση νέων γεύσεων σε γλυκά κα παγωτά που προστέθηκαν στο ζαχαροπλαστείο μας, έτσι ώστε, να ικανοποιήσουμε και τους πιο......απαιτητικούς πελάτες μας.

Με την πείρα, τις γεύσεις μας και τις πρωτότυπες συσκευασίες μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας μείνει για έναν ακόμα λόγο αξέχαστος ο γάμος σας η' η βάπτιση του παιδιού σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Είδη Ζαχαροπλαστικής
  Επωνυμία:
ΖΑΙΡΗΣ - Λ.ΖΑΙΡΗΣ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΖΑΙΡΗΣ
  Διεύθυνση
ΜΕΣΣΑΡΙΑ
  Τ.Κ.
84500
  Πόλη
ΑΝΔΡΟΣ (ΜΕΣΣΑΡΙΑ)
  Τηλέφωνο
2282022926
  Fax
2282022926
  E-mail
evangeliak75@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.