ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

ΣΥΡΟΣ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Παλιά αντικείμενα συνθέτουν το ντεκόρ του Κυβερνείου, μιας και στον ίδιο χώρο την περίοδο 1943-1958 ήταν παντοπωλείο – ζαχαροπλαστείο.

 

Σήμερα το Κυβερνείο λειτουργεί σαν παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο, με ζεστό παρεϊστικο περιβάλλον κάθε ηλικίας και με σπιτικές αγνές άκρως παραδοσιακές γεύσεις.

 

Το χειμώνα στη σάλα των 25 ατόμων μπορείς να απολαύσεις, τον καφέ μαζί με σπιτικά γλυκά κουταλιού, και το βράδυ κρασάκι, ουζάκι, και τσιπουράκι με πολλά ενδιαφέροντα μεζεδάκια. Και πίτες με χειροποίητο φύλλο. Τις εντυπώσεις κλέβουν τα κεφτεδάκια, η φάβα Σαντορίνης, το χωριάτικο λουκάνικο και η λούζα (παραδοσιακό αλλαντικό).

 

 Το καλοκαίρι στο καταπράσινο κήπο τις απογευματινές ώρες σερβίρεται λεμονάδα – βυσσινάδα – παγωτό - υποβρύχιο και το βράδυ μεζεδάκια και πιάτα κυρίως της ώρας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ - ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΙΩΣΗΦ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ανδριαννή Βακονδίου
  Διεύθυνση
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 100
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2281042533
  Κινητό Τηλέφωνο
6978411344
  E-mail
margiannisis@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.