ΚΩΝΣΤΑΝTΖΑ

Ερμούπολη (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στη καρδιά της Ερμούπολης βρίσκονται τα διαμερίσματα Κωνστάντζα.

 

Υπάρχουν 10 όμορφα δωμάτια τα οποία ανήκουν στην κατηγορία 3 κλειδιών με όλες τις σύγχρονές ανέσεις όπως: κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό, θέρμανση, τηλέφωνο, δυνατότητα φαξ, ατομικό λουτρό, μπαλκόνι με σίτες. Η οικογενειακή φιλοξενία και η καθημερινή καθαριότητα προσφέρουν πραγματικά ξεκούραστες διακοπές.

 

Γνωρίστε την όμορφη Σύρα μας και μαγευτείτε:

 

Σε ένα παραδοσιακό κομμάτι που δημιούργησαν οι πρόσφυγες το 1829, στο συνοικισμό Ξηρόκαμπο. Η διαδρομή μέχρι την κεντρική πλατεία είναι μοναδική. Διασχίζεις τη νεοκλασική Ερμούπολη, περνάς από την ιστορική εκκλησία της Μεταμορφώσεως, όπου το 1826 έγινε εκεί η ονοματοθεσία-τα βαφτίσια θα λέγαμε-της Σύρου, περνάς την οδό Ομήρου, τη μεγαλύτερη οδό που σύνδεε την Άνω Σύρο με το λιμάνι και σε 6 μόλις λεπτά χαλαρού περιπάτου βρίσκεστε στην κεντρική πλατεία της Σύρου. Ανακαλύψτε την όμορφη Ερμούπολη και θα μαγευτείτε. Πλακόστρωτοι δρόμοι γεμάτοι ιστορία όπως και το μεγαλύτερο άλλωστε μέρος της Ερμούπολης.

 

Τα διαμερίσματα Κωνστάντζα παρέχουν πλεονεκτική θέση για τον επισκέπτη του νησιού. Έχει την δυνατότητα πρόσβασης στο μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου περπατώντας, όμως  για όσους έχουν μεταφορικό μέσον, βρίσκεται σε περιοχή ελεύθερης στάθμευσης.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1998)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ηλεκτρική Καφετιέρα
Τηλέφωνο
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Αεροδρόμιο/Ελικοδρόμιο (3000)
Παραλία (1000)
Κέντρο Πόλης (1000)
Λιμάνι (1000)
Καταστήματα (50)
Στάση Λεωφορείου (50)
  Επωνυμία:
ΚΩΝΣΤΑΝTΖΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΩΝΤΑΝΤΖΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
  Διεύθυνση
Σοφίας Βέμπο 12
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
Ερμούπολη (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281080332
  Κινητό Τηλέφωνο
6974246576
  Fax
2281083366
  E-mail
oikia@konstantza.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.