ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το 1970 ο ‘μαστρο-Τάσος' άνοιξε ένα μικρό γαλακτοζαχαροπλαστείο με τη σύζυγό του. Ύστερα από χρόνια δουλειάς και αγάπης για την ζαχαροπλαστική αγόρασε το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.

Αργότερα, το 1995, δημιούργησαν σε άλλο μεγαλύτερο χώρο μαζί με το γιό τους ένα νέο ζαχαροπλαστείο ενισχύοντας αυτό που ήδη προσέφεραν στους πελάτες: ποιότητα, γεύση και ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση.

Από το 2010 το κατάστημα στεγάζεται σε νέο χώρο παραμένοντας στην ίδια οδό από όπου ξεκίνησε πριν 45 χρόνια. Σήμερα οι επόμενες γενιές συνεχίζουν να δημιουργούν νέες γεύσεις αλλά να διατηρούν και τις παλιές παραδοσιακές συνταγές.

Γλυκά κιλού και ταψιού, πάστες, τούρτες γλυκό και παγωτό, φρέσκο παγωτό, βουτήματα, κουλουράκια, κέικ, τσουρέκια, σοκολάτες και σοκολατάκια είναι μερικά από τα προϊόντα που παράγουν.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Ζαχαροπλαστείο
  Επωνυμία:
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
  Διεύθυνση
Ν. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 27
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281088950, 2281086719
  Κινητό Τηλέφωνο
6937124395
  E-mail
mariyianna_k@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.