Στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο του νησιού, στον φυσικό κόλπο του Λιβαδιού της Σερίφου, θα βρείτε την ψαροταβέρνα της ‘Καλής’. Διακοσμημένο με γούστο, μοντέρνο και ταυτόχρονα με ρομαντικές λεπτομέρειες με θαλασσινά στοιχεία, με τα τραπεζάκια του ν’ απλώνονται επάνω στη προκυμαία, συνθέτει ένα παραμυθένιο αυθεντικό κυκλαδίτικο σκηνικό, έτοιμο να το γευθείς…
Με ευγένεια και σεβασμό προς τον πελάτη, τα τρία αδέρφια, ο Χρήστος, ο Άγγελος και ο Νίκος Πάγκαλος, ανέλαβαν τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο της θείας τους της Καλής, που λειτουργεί από το 2007, χτίζοντας και επεκτείνοντας την καλή του φήμη… Το φόρτε τους: Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία προμηθεύονται από ντόπιες ψαρόβαρκες – του καπετάν Γιώργη και του καπετάν Μιχάλη.
Σας παρουσιάζουν προτάσεις με εύγευστα πιάτα, καθαρές γεύσεις με τα πιο αγνά υλικά της φύσης και μικρές ανατροπές στις κλασικές συνταγές, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Κυκλαδίτικες νοστιμιές όπως: φάβα Σαντορίνης, κρίταμο απ’ την Τήνο, γραβιέρα από τη Νάξο, λούζα Μυκόνου, μέλι παριανό, κρασί σεριφιώτικο, χταπόδι με μέλι, κόλιανδρο και πορτοκάλι, μαυρομάτικα με μπουκιές ψωμιού και γαύρο μαρινάτο είναι κάποια από τα πιάτα του επιμελώς προσεγμένου μενού. Για το τέλος, αναζωογονητικό σορμπέ πορτοκάλι με δεντρολίβανο και θαυμάσια κυκλαδίτικα ξεροτήγανα με lemon curd. Υπεύθυνοι για την εκτέλεση του μενού είναι ο Άγγελος & ο Χρήστος Πάγκαλος του οποίου την επιμέλεια την έχουν οι ίδιοι μαζί με τη θεία τους Καλή και το σεφ Γιάννη Γαβαλά (Bakalo - Μύκονος).
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.