Η ΑΞΙΩΤΙΣΣΑ

ΝΑΞΟΣ (ΚΑΣΤΡΑΚΙ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Αξιώτισσα που βρίσκεται στον δρόμο προς την πανέμορφη παραλία του Καστρακίου, στη Νάξο, περιμένει να σας υποδεχθεί στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει με γνώμονα την μεγιστοποίηση της γαστριμαργικής σας απόλαυσης.

Με παραδοσιακές συνταγές και φρέσκα, κυρίως ντόπια υλικά και πρώτες ύλες, δημιουργούμε τα πιάτα που μας έχουν κάνει διάσημους στο νησί της Νάξου και έχουν χαρίσει διακρίσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο στην "Αξιώτισσα".

Τα αγνά και καλής ποιότητας φρέσκα υλικά είναι πρωτίστως η απαρχή για κάθε έντιμη προσπάθεια στο χώρο της μαγειρικής. Η Νάξος, με πλούσια παράδοση στην παραγωγή εξαιρετικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ξανασυναντήσει γεύσεις χαμένες πια μέσα στην ομογενοποίηση της σύγχρονης ζωής.

Μέλημά μας είναι να αναδείξουμε αυτήν ακριβώς την απλότητα και την καθαρότητα της λαϊκής κουζίνας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την τοπική παραγωγή.

Γι’ αυτό, για την προμήθεια των περισσότερων πρώτων υλών συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με ντόπιους παραγωγούς, ενώ όταν είναι δυνατό προμηθευόμαστε και βιολογικά προϊόντα.

Στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ενώ στις σαλάτες το ελαιόλαδο που βάζουμε είναι και βιολογικό.

Η «Αξιώτισσα» έχει προταθεί το 2008 και το 2009 για βράβευση με «Χρυσό Σκούφο» από το περιοδικό Αθηνόραμα και τον οδηγό Alpha Guide.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
Η ΑΞΙΩΤΙΣΣΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΑΣ
  Διεύθυνση
ΚΑΣΤΡΑΚΙ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΝΑΞΟΣ (ΚΑΣΤΡΑΚΙ)
  Τηλέφωνο
2285075107
  Κινητό Τηλέφωνο
6997262210
  E-mail
axiotissa2000@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.