Ε ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ

ΚΥΘΝΟΣ (ΜΕΡΙΧΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Ε.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ είναι μια σύγχρονη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου (Rent a Car & moto) στη Κύθνο των Κυκλάδων. Με σύγχρονο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον Μέριχα της Κύθνου , σε απόσταση μόνο 100 μέτρων από το λιμάνι είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, σε ότι αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων, Mini van, atv & buggy στη Κύθνο.

Ο επαγγελματισμός των στελεχών της ,η πείρα που μας δίνουν τα 31 χρόνια στο χώρο της ενοικίασης, οι ασυναγώνιστες τιμές, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση σύγχρονων συστημάτων ενοικίασης (online booking) καθιστούν την Ε.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ την πλέον ανταγωνιστική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Κύθνο.

Αν επισκεφθείτε τη Κύθνο θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε με ένα από τα οχήματά μας για να “ταξιδέψετε” στο μαγευτικό νησί της Κύθνου και να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υπηρεσίες
Ενοικιάσεις Αυτ/των ,  Ενοικιάσεις Μοτο/των
  Επωνυμία:
Ε ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ - Ν. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΜΕΡΙΧΑΣ
  Τ.Κ.
84006
  Πόλη
ΚΥΘΝΟΣ (ΜΕΡΙΧΑΣ)
  Τηλέφωνο
2281032506
  Κινητό Τηλέφωνο
6943813784
  Fax
2281032506
  E-mail
info@halivelakis.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.