ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Αγαπητοί μας πελάτες

Στο κέντρο της Απολλωνίας Σίφνου, στο νέο μας κατάστημα με την επωνυμία «Γλυκιά Ματιά» παντρέψαμε την μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την χρήση αγνών υλικών και φτιάχνουμε για σας παραδοσιακά Σιφνέικα γλυκά που οι γεύσεις τους έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μας...!

Ευχαριστούμε...! Γλυκιά  Ματιά

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Είδη Ζαχαροπλαστικής

ΓΕΝΙΚΑ

Έτος ίδρυσης
2003
Κατηγορίες Προϊόντων
Πατήστε για μεγέθυνση Κουλουράκια Σίφνου
Κουλουράκια Σίφνου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ/ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Κουλουράκι που η παραγωγή του βασίζεται στην κατασκευή ξινού προζυμιού, αλευριού ζαχαροπλαστικής, λαδιού, ζάχαρης και γλυκάνισου.
Πατήστε για μεγέθυνση Αμυγδαλωτά Άσπρα της Κατσαρόλας
Αμυγδαλωτά Άσπρα της Κατσαρόλας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ/ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η άσπρη αμυγδαλόψιχα αφού σπάσει σε πούδρα δένεται με σιρόπι στην φωτιά στην κατσαρόλα. Μόλις γίνει ένα μείγμα το αφήνουμε να κρυώσει και το πλάθουμε σε σχήμα αχλάδι. Στο πλάσιμο χρησιμοποιούμε ζάχαρη κρυσταλλική και ανθόνερο.
Πατήστε για μεγέθυνση Αμυγδαλωτά Σκούρα της Κατσαρόλας
Αμυγδαλωτά Σκούρα της Κατσαρόλας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ/ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η σκούρα αμυγδαλόψιχα αφού σπάσει σε πούδρα δένεται με σιρόπι στην φωτιά στην κατσαρόλα. Μόλις γίνει ένα μείγμα το αφήνουμε να κρυώσει και το πλάθουμε σε σχήμα αχλάδι. Στο πλάσιμο χρησιμοποιούμε ζάχαρη κρυσταλλική και ανθόνερο.
Πατήστε για μεγέθυνση Αμυγδαλωτά Φούρνου
Αμυγδαλωτά Φούρνου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ/ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Το σκούρο αμυγδαλωτό αφού βράσει και ξεφλουδιστεί στεγνώνεται. Το τρίβουμε σε σκόνη. Βάζουμε ζάχαρη, αυγά και βανίλια και το πλάθουμε με τη βοήθεια ανθόνερου, βάζοντας στη μέση ένα άσπρο αμύγδαλο.
Πατήστε για μεγέθυνση Μπισκοτάκια Σίφνου
Μπισκοτάκια Σίφνου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ/ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, βανίλια, αλεύρι ζαχαροπλαστικής. Πλάθεται στρογγυλό και πάνω του βάζουμε αμύγδαλο τριμμένο με μαρέγκα αυγού.
  Επωνυμία:
ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΤΙΑ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΝΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΝΙΟΣ
  Διεύθυνση
Απολλωνία
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284033332
  Κινητό Τηλέφωνο
6980338332
  E-mail
glykiamatia@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.