ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΡΟΣ (ΒΑΡΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

   “ Η παραδοσιακή ταβέρνα « ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ » , γνωστό κι ως ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ, ξεκίνησε ως μια οικογενειακή υπόθεση κάπου πριν το 1958. Το μεράκι και οι συνταγές πέρασαν από τους παππούδες Ιωσήφ και Φραγκίσκα, στον υιό Γιώργο μετέπειτα στον εγγονό Ιωσήφ και τώρα στο νέο ιδιοκτήτη Ραφαήλ.

Το  « ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ » βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω στο κύμα, στον υπέροχο Όρμο της Βάρης Σύρου. Στον προσεγμένο και φιλόξενο χώρου του, παρασέρνει τον επισκέπτη σε ένα γευστικό ταξίδι, μέσα από τα πλούσια , άκρως Ελληνικά, πιάτα του, τα φρέσκα ψάρια και την ποικιλία από θαλασσινά που διαθέτει.

Ο Ραφαήλ σεβόμενος την παράδοση των συνταγών που παρέλαβε από τις προηγούμενες γενιές και χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο αγνά υλικά, προσαρμόζει τις γεύσεις του τότε, στις ανάγκες της σημερινής εποχής. Αυτό μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξει τον κατάλογο. Η επιβεβαίωση έρχεται μόλις παραδοθούν τα πιάτα, τα οποία ξεχειλίζουν από ποσότητα και κυρίως από ποιότητα! Έτσι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει πλούσια πιάτα, υπέροχη θέα κι ένα νοητό ταξίδι πάνω στον αφρό της θάλασσας. Τέλος, μετά από ένα χορταστικό γεύμα, μπορεί να απολαύσει τον καφέ ή το γλυκό του, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το μόνο που χρειάζεται να έχει μαζί του είναι η καλή του διάθεση. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο « ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ »  και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι!

Θα χαρούμε να σας « ταξιδέψουμε » …

 

 

 

Facebook_button

 

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψησταριά ,  Ψαροταβέρνα ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Δεκτές πιστωτικές κάρτες
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΓΙΩΣΗΦΑΚΙ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΡΑΦΑΗΛ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  Διεύθυνση
Όρμος Βάρης
  Τ.Κ.
84101
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΒΑΡΗ)
  Τηλέφωνο
2281063163
  Κινητό Τηλέφωνο
6945239533
  E-mail
flavors@giosifaki.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.