ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ήταν λίγο πριν το 1950, όταν ο Γιάννης Γεροντόπουλος, μικρό παιδί ακόμα, έφυγε από το νησί του, την όμορφη Σίφνο, με προορισμό την Αθήνα με όνειρο να μάθει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Η πραγμάτωση του ονείρου του δεν ήταν εύκολη υπόθεση, χρειάστηκε χρόνο, κόπο και πολύ υπομονή για να γίνει από «το παιδί για όλες τις δουλειές» ο «βασικός μάστορας» στο ήδη γνωστό στην κοσμική Αθήνα, ζαχαροπλαστείο του θείου του.

Ύστερα από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου και γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, η επιθυμία του να φέρει την οικογένεια και την τέχνη του στην αγαπημένη Σίφνο, άρχισε να πραγματοποιείται όταν με τη βοήθεια της συζύγου του και των από τότε έως και σήμερα συνεργατών του, έφτιαξε το πρώτο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο του νησιού.

Το μεράκι και η αγάπη του για το νησί και τα προϊόντα του, τον έφεραν στην πρώτη θέση μετρώντας μέχρι σήμερα 70 χρόνια «γλυκιάς ιστορίας». Εμείς με τη σειρά μας, ως δεύτερη γενιά, νιώθουμε βαριά την υποχρέωση να συντηρήσουμε και γιατί όχι να εξελίξουμε, τις αξίες που από παιδιά διδαχτήκαμε μεγαλώνοντας σε αυτό τον χώρο που πλέον αποκαλούμε «σπίτι μας».

Τις πόρτες του σπιτιού μας, ανοίγουμε λοιπόν κάθε χρόνο για εσάς, χρωματίζοντας τις οικογενειακές παραδοσιακές μας συνταγές με διακριτικές πινελιές της σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο!

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Είδη Ζαχαροπλαστικής
  Επωνυμία:
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΗ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ-ΝΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284031431
  Κινητό Τηλέφωνο
6977261099
  E-mail
theodorosninas@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.