ΓΕΜΕΝΙ

ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το γεμενί ξεκίνησε να λειτουργεί φέτος στη Νάουσα της Πάρου, βάζοντας μια άλλη προοπτική στο σκηνικό του νησιού όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση λοιπόν με τις σύγχρονες τάσεις και τον εκμοντερνισμό που επικρατεί τριγύρω μας φτιάξαμε ένα οινομαγειρείο με σεβασμό στην ποιότητα και την παράδοση αυτού του τόπου.

Γεμενί σημαίνει διάφανο φακιόλι, τσεμπέρι.Η λέξη είναι τούρκικη αλλά χρησιμοποιείται στο νησί και συναντάται σε παλία παραδοσιακά τραγούδια.

Εδώ μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι και αγνά υλικά τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται από δικές μας καλλιέργειες.Επίσης παριανά και ανατολίτικα γλυκά δια χειρός Μαριώς Ζουμή.

Παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες, ρεμπετικά και πληθώρα ποιοτικών καλλιτεχνών ακούγονται στο γεμενί¨ σ'ένα χώρο απλό και λιτό αλλά συνάμα φιλόξενο και άνετο.

Καθημερινά από τις 12:30 το μεσημέρι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψησταριά ,  Ψαροταβέρνα ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΓΕΜΕΝΙ - ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
  Διεύθυνση
ΝΑΟΥΣΑ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)
  Τηλέφωνο
2284051445
  Κινητό Τηλέφωνο
6934245163
  Fax
2284051445
  E-mail
nickouman@yahoo.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.