ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η «Γειτονιά της Ειρήνης» είναι ένα μικρό συγκρότημα από παραδοσιακά, ανεξάρτητα σπιτάκια χαρακτηριστικά των κυκλαδίτικων νησιών, δίπλα από το λιμάνι του Κουφονησίου. Τα γαληνά σπιτάκια του συγκροτήματος είναι κτισμένα μέσα σε μια μεγάλο κήπο γεμάτο λουλούδια και είναι δημιουργήματα του ίδιου του Αντώνη Μαύρου, ο οποίος κατάφερε, με βάση κάποιες προϋπάρχουσες εγκαταστάσεις να δημιουργήσει ένα μοναδικό σύνολο, από αυτόνομα δωμάτια, μικρές δροσερές αυλές και καθιστικά σε ελάχιστο ύψος από τον κήπο.

Τα υλικά που χρησιμοποίησε προέρχονται ως επί το πλείστον από τον ίδιο τον τόπο. Πέτρες οι οποίες σοβαντίστηκαν με προσοχή και κατόπιν ασβεστώθηκαν ενώ το τσιμέντο φαίνεται μόνο στα πατώματα τα οποία αντί για πλακάκια είναι βαμμένα με διάφορα χρώματα. Οι στέγες των σπιτιών είναι παραδοσιακές για να είναι δροσερές ενώ τις βεράντες σκεπάζουν καλαμωτές με καλάμια από τις ρεματιές των γύρο νησιών.

Οι πόρτες κοσμούνται από παλιά μάνταλα με μεγάλα κλειδιά και φέρνουν στην εποχή της αθωότητας. Τα χρώματα στις πόρτες, χρώματα καλοκαιρινά: μπλε, πράσινα, σοβαρά, το ίδιο και στα παράθυρα.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Κατηγορία / Κλειδιά
3
Έτος κατασκευής (1998)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Μεταφορά Πελατών από και προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Κουζίνα ή Κουζινάκι
Ντουζιέρα
Άλλο (Βιοκλιματικός σχεδιασμός)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Αεροδρόμιο/Ελικοδρόμιο (800)
Παραλία (80)
Κέντρο Πόλης (200)
Λιμάνι (200)
Καταστήματα (200)
  Επωνυμία:
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)
  Τηλέφωνο
2285071674
  Κινητό Τηλέφωνο
6973368305
  Fax
2285074494
  E-mail
info@koufonisia-diakopes.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.