ΦΟΙΝΙΚΑΣ

(ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 Εκεί όπου το βλέμμα εξαντλεί τη θάλασσα και η ακοή μυείται στη σιωπή, εκεί όπου η ψυχή τρέμει την άπληστη και ασυμβίβαστη ομορφιά, εκεί κρύβεται το κοινό μυστικό της ζωής.
  Το λέν, το σκέφτονται και το τραγουδούν όλοι, κανείς όμως δεν τολμά να το ονειρευτεί ως “πραγματικότητα”.
                             Τι λοιπόν απομένει ;
                          Το δικαίωμα στο όνειρο.

 

 

 
   Όμως… στο Κουφονήσι, αυτό το δικαίωμα ποτέ    δεν αναγνωρίστηκε, όχι γιατί κάποιος το αρνήθηκε,  αλλά γιατί η “πραγματικότητα” ποτέ δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απ’το όνειρο. Αρκεί κανείς να επισκεφτεί τα δωμάτια  του Φοίνικα.
  Πώς να γλιτώσει κανείς απ’ τον κατακόκκινο ήλιο της αυγής, απ’ το λαμπύρισμα της θάλασσας και το επιβλητικό θώρι της Κέρου;

  Πώς να αψηφήσει την αμμουδερή παραλία και τη γραφική ταβέρνα στην άκρη κυριολεκτικά του κύματος ;
  Πώς να μην αισθανθεί τη φιλοξενία και τη ζεστασιά της οικογένειας των ιδιοκτητών, που 31 χρόνια τώρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό;
Hot_01_F477.JPG

 

 

 

 

 Αυτό λοιπόν που σπανίζει δεν είναι μόνο η μαγευτική θέα των δωματίων, ή ο αύλιος χώρος με τους φοίνικες και τους παιδότοπους, ή οι εξαίσιοι σπιτικοί μεζέδες.
  Είναι ο συνδυασμός όλων αυτών μαζί με τη σπάνια ποιότητα των ανθρώπων για τους οποίους η έννοια της φιλοξενίας διατηρεί ακόμα την σημασία που είχε για τους αρχαίους Έλληνες.

  Επωνυμία:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
(ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)
  Τηλέφωνο
2285071368
  Fax
2285071368
  E-mail
finikaskoufonisia@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.