EURODIVERS CLUB

ΠΑΡΟΣ (ΠΟΥΝΤΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

EURODIVERS CLUB σας καλωσορίζει σε ένα από τα πιο θεαματικά νησιά των Κυκλάδων. Μπορείτε να μας βρείτε στην Πούντα της Παροικίας.

 

Η ΠΑΡΟΣ είναι ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, με την περίφημη ελληνική φιλοξενία, συναρπαστικούς τρόπους ζώης και τις πιο δημοφιλείς παραλίες, συγκεντρωθήκαμε όλοι απλά για να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές. Το EURODIVERS CLUB είναι ακριβώς εδώ. Οι Καταδύσεις είναι μια εμπειρία ζωής, έτσι ακολουθείστε την περιπέτεια με την κατάδυση μαζί μας και ανακαλύψτε τα μυστικά  του νησιού. Αφήστε μας να σας οδηγηθούμε σε αυτή την εξερεύνηση των θεαματικών  υφάλων, τις ανεξερεύνητες σπηλιές και τα ξεχασμένα ναυάγια, γεμάτα με μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και σκιές δεν έχετε δει ποτέ πριν. Ακόμα κι αν δεν είστε δύτης, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την περιπέτεια μας με ειδικά ασφαλή προγράμματα. Τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε δοκιμάστε το!

 

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ
Το κέντρο καταδύσεων, βρίσκεται στην Πούντα της Παροικίας, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο HOLIDAY SUN, 50m από το λιμάνι Πάρου-Αντιπάρου, 8 χλμ. απο το κέντρο της Παροικίας και το λιμάνι (περίπου 10 λεπτά με το λεωφορείο).

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
EURODIVERS CLUB ιδρύθηκε το 1995 στο νησί ΠΑΡΟΣ. Τηρώντας τα  πρότυπα PADI σας  προσφέρουμε το τελευταίο οπτικοαουστικό υλικό. CMAS, NAUI, YMCA, EMP, ANDI, NITROX, μπορεί να διδαχθεί, κατόπιν αιτήσεως.

 

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για να σας προσφέρει ασφαλείς και αξέχαστες καταδύσεις,  αξέχαστες διακοπές και εμπειρίες. Μοιραστείτε μαζί μας  την ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου, την παροχή της εξυπηρέτησης και της ασφάλειας σας.

 

Το Diving club μας παρεχει εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Συμπιεστές BAUER, SCUBAPRO ρυθμιστες εξοπλισμένους με  χταπόδια και πιεσόμετρα, BCD`S, χάλυβα κυλίνδρων L10, L15, πλήρης 5 χιλιοστά  κοστούμια,  DAN οξυγόνο κιτ. DAN ασφάλιση είναι επίσης διαθέσιμες.

ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ

Τα EURODIVERS καραβάκια,  σας πηγαίνουν στα θεαματικά τοπία για βουτιές. Η  ικανοποίηση του επιβάτη για βουτιές σε  τοποθεσίες ή οι  καταδύσεις η το μπάνιο με μάσκα και βατραχοπέδιλα είναι μια εμπειρία που θα απολαύσετε να το ξανακάνετε!

Φουσκωτά Rib Power Boat 7 m με κινητήρα ισχύος 250 ίππων. Είναι ιδανικά για να διερευνήσουν την γρήγορες και ασφαλείς βουτιές  τις τοποθεσίες.

Φουσκωτά Rib Power Boat 6 m με κινητήρα ισχύος 115 ίππων. Είναι ιδανικά για καταδύσεις Discover.

Παραδοσιακά 14 μ. καΐκια  με 200hp κατάλληλα για 36 δύτες. Ιδανικά για καθημερινή κρουαζιέρα στο reef sites για Κατάδυση και Κολύμβηση με αναπνευστήρα.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΒΙΝΤΕΟ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία δραστηριότητας
Θαλάσσιος τουρισμός
  Επωνυμία:
EURODIVERS CLUB - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γεώργιος Προύντζος
  Διεύθυνση
ΠΟΥΝΤΑ 81
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΠΟΥΝΤΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ)
  Τηλέφωνο
2284092071
  Κινητό Τηλέφωνο
6932336464
  Fax
2284092071
  E-mail
info@eurodivers.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.