Εν Ερμουπόλει

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Λίγα μόνο μέτρα από την κεντρική πλατεία και το λιμάνι του νησιού και σε μικρή απόσταση από τα αξιοθέατα μνημειακά κτήρια που κοσμούν το ιστορικό κέντρο της πόλης, ο χώρος μας είναι έτοιμος να σας προσφέρει τη παραδοσιακή του φιλοξενία . Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτήριο των αρχών του περασμένου αιώνα (έτος 1908), πρόσφατα ανακαινισμένο. Ο σεβασμός στη παράδοση εξασφαλίζει άνετη διαμονή σε πολυτελείς χώρους και οικογενειακό περιβάλλον.

Η νευραλγική του θέση σε μία ήσυχη περιοχή του ιστορικού κέντρου (χωρίς αυτοκίνητα) δίνει εύκολη πρόσβαση στην Ερμούπολη ενώ οι ανοικτοί του χώροι (βεράντες, roof garden) προσφέρουν απεριόριστη θέα στα μνημειακά κτήρια του κέντρου (Δημαρχείο, Κεντρική Πλατεία, ΙΝ Αγίου Νικόλαου), στη θάλασσα αλλά και στους λόφους της Αναστάσεως και της Άνω Σύρου. Έτσι, η γενική άποψη του νησιού είναι μπροστά σας ! Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο, υδρομασάζ (σε ορισμένα δωμάτια), τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο, mini bar, βασικό εξοπλισμό κουζίνας και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet). Ανοικτά όλο το χρόνο!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Ψυγείο
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι
Μπανιέρα
  Επωνυμία:
Εν Ερμουπόλει - ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΜΙΚΟΣ
  Διεύθυνση
ΟΜΗΡΟΥ 5
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
2281085789
  Κινητό Τηλέφωνο
6948058146
  E-mail
giorgisnomikos@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.