ΕΝΑΛΙΟΝ

ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

  ΕΝΑΛΙΟΝ - ΜΗΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

Το «Ενάλιον» που πήρε το όνομά του από τη θέση του (ενάλιον, -ιος/-ία = αυτός που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, που ανήκει ή ζει σε αυτήν), σέβεται την παράδοση και προσφέρει στους επισκέπτες του φαγητό αυθεντικά φτιαγμένο με φρέσκα, αγνά, και κυρίως ντόπια υλικά και ποτό εξαιρετικό που συλλέγει με μεράκι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Λένε ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Το ίδιο πιστεύουμε ότι ισχύει και για τη γεύση και το εφαρμόζουμε στην κουζίνα μας. Στο «Ενάλιον», φροντίζουμε να γευτείτε πιάτα που θα σας εκπλήξουν με την απλότητά τους και θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα με την νοστιμιά τους. Συνδυάζουμε και μαγειρεύουμε απλά, καθημερινά και εποχιακά υλικά με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύουμε το γευστικό μεγαλείο που κρύβουν. Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται κυρίως από τον τόπο μας. Τα λαχανικά είναι δικής μας παραγωγής και καλλιεργούνται στο αγρόκτημά μας, σε απόσταση 1,5χλμ από το εστιατόριο, σύμφωνα με τα πρότυπα ολοκληρωμένης διαχείρισης αγροτικών προϊόντων. Τα ψάρια είναι ντόπια και τα θαλασσινά αλιευμένα από τις ελληνικές θάλασσες. Στην κουζίνα μας, χρησιμοποιούμε μόνο ελαιόλαδο.

Ταυτόχρονα, δίνουμε εξαιρετική βαρύτητα στην επιλογή των ποτών και στην κατάρτιση της λίστας των κρασιών μας. Οι επιλογές της λίστας κρασιών εναρμονίζονται πλήρως με τη φιλοσοφία μας, η οποία αφορά αποκλειστικά στην κατανάλωση επώνυμου ελληνικού κρασιού.

Αυτή έχει να κάνει με την εκπροσώπηση ολόκληρου του ελληνικού αμπελώνα ενώ σημαντική θέση κατέχει η κυκλαδίτικη οινοποιία. Στόχος, να φτάσουν στον καταναλωτή κρασιά που αξίζουν την επιβράβευση του κοινού. Η λίστα κρασιών ανανεώνεται μαζί με το μενού των φαγητών. Ειδικός στο κρασί βρίσκεται σε μόνιμη βάση στην υπηρεσία των πελατών. Η αγάπη και ο σεβασμός στο κρασί, μας έχουν οδηγήσει στη χρήση κατάλληλα διαμορφωμένου κελαριού και ψυγείων-συντηρητών τα οποία φυλάσσουν τα κρασιά αποτελεσματικά, μέχρι αυτά να φτάσουν στα ειδικά ποτήρια κρασιού του εστιατορίου. Επίσης, προσεκτικά διαλεγμένα και πάντα με κριτήριο την ποιότητα, την πρωτοπορία και τον αρμονικό συνδυασμό φαγητού ποτού, θα βρείτε αποστάγματα, τσίπουρα, ούζα ή μπύρες

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε το μενού μας, το οποίο προσφέρουμε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές ώστε να μπορεί να το απολαύσει ο καθένας.

Η ομάδα του «Ενάλιον»

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΕΝΑΛΙΟΝ - ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2287041415
  Κινητό Τηλέφωνο
6945993696
  Fax
2287021829
  E-mail
info@enalion-milos.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.