ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Για όποιον έχει επισκεφθεί τη Σίφνο, δε χρειάζονται συστάσεις.  Το καφενείο του Δρακάκη, ένα από τα παλιότερα του νησιού, σερβίρει στους δικούς του ρυθμούς καφέ, γλυκό,  και μεζέδες στους θαμώνες του.  Ένα καφενείο που στέκει από παλιά στην καρδιά της διασκέδασης της Απολλωνίας, στο εμπορικό πλακόστρωτο κεντρικό σοκάκι.

IMG_2052_F5898.jpg

Έχουν περάσει πολλοί από εδώ.  Πολιτικοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, μα κυρίως άνθρωποι καθημερινοί, που σταματούν για ένα μικρό διάλλειμα από τη δουλειά, ή για να απολαύσουν ένα καφέ και ένα αναψυκτικό στον απογευματινό τους περίπατο.

Κομμάτι της πρόσφατης ιστορίας του νησιού και τόπος συναντήσεων, "Ο Δρακάκης" είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να ξεχάσετε να επισκεφτείτε.

IMG_2065_F5924.jpg

Απολαύστε τον καφέ ή του ουζάκι σας στο γραφικό "στενό" και ζήστε για λίγο στους ρυθμούς μιας Ελλάδας που οι περισσότεροι δε γνωρίσατε, της Ελλάδας των ασπρόμαυρων ταινιών!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
  Επωνυμία:
ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΡΑΚΑΚΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284031233
  Κινητό Τηλέφωνο
6972123571
  E-mail
john_louk@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.