ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΒΟΣ

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στην οικογενειακή μας ταβέρνα Χονδρός Κάβος θα απολαύσετε το πλήρες πρωινό μας, τα νησιώτικα σπιτικά φαγητά της ‘ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ', τα ολόφρεσκα ψάρια που ψαρεύονται με το καΐκι μας. Ακόμα θα απολαύσετε την απέραντη θα της θάλασσας και το βράδυ θα απολαύσετε τον ουρανό με τα καθαρά αστέρια και το φεγγάρι. 

Τα δωμάτια μας βρίσκονται μόλις 20 μ. από τις καθαρές παραλίες. Το συγκρότημα αποτελείται από 17 δωμάτια επιπλωμένα με ψυγείο, τουαλέτα και βεράντες με απέραντη θέα στη θάλασσα με τα νησάκια. Τηλεόραση, κλιματιστικό, βραστήρα.Θα απολαύσετε την ησυχία, την καθαριότητα και το φιλικό μας περιβάλλον. Επίσης διαθέτουμε εστιατόριο-ψαροταβέρνα-πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό.

Ένας πραγματικός παράδεισος μέσα στις Κυκλάδες είναι το Κουφονήσι. Το λένε παράδεισο γιατί εκεί μπορείς να περπατήσεις ξέγνοιαστος από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, μέσα στον καθαρό αέρα και στις καθαρές ακρογιαλιές και τις σπάνιες αμμουδιές. Μεταφορά από και προς το λιμάνι.   

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψαροταβέρνα

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΒΟΣ - ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΒΑΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΒΑΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ
  Τ.Κ.
84308
  Πόλη
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)
  Τηλέφωνο
2285071707, 2285071441
  Fax
2285071441
  E-mail
www.hondroskavos@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.