ΣΙΦΝΟΣ CAPE NAPOS

(ΦΑΡΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στη Σίφνο, στον παραδοσιακό οικισμό του Φάρου, θα βρείτε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων στούντιο Cape Napos, χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σίφνου.

Χτισμένο πάνω από τη θάλασσα, σε βραχώδη ακτή όπου μπορείτε να κολυμπήσετε όταν ο καιρός δεν το απαγορεύει, βρίσκεται σε μικρή απόσταση (900μ) από το παραδοσιακό χωριό Φάρος και τρεις από τις αμμουδερές παραλίες της Σίφνου.

Το όνομά του το δανείστηκε από το ομώνυμο ακρωτήρι "Νάπος" στο οποίο και βρίσκεται. Αποτελείται από ιδιαίτερα ευρύχωρα στούντιο που δένουν αρμονικά με το κυκλαδίτικο τοπίο, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους επισκέπτες του.

Η ησυχία της περιοχής σε συνδυασμό με τη γαλήνια θέα της θάλασσας, τις ποιοτικές εγκαταστάσεις του και την προσωπική φροντίδα στην παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών, προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για ξεκούραση και χαλάρωση στις διακοπές σας στη Σίφνο.

Επειδή για μας οι διακοπές σας έχουν μεγάλη αξία, φροντίζουμε να σας παρέχουμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Σίφνος!

  Επωνυμία:
ΣΙΦΝΟΣ CAPE NAPOS - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΛΟΥΚΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΗΣ
  Διεύθυνση
ΦΑΡΟΣ
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
(ΦΑΡΟΣ)
  Τηλέφωνο
2284071496
  Κινητό Τηλέφωνο
6972398489
  Fax
2284071496
  E-mail
info@napos.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.